Датският евродепутат Дан Йоргенсен е изпратил писмо до премиера Бойко Борисов, в което го моли да не подкрепя законопроект на "Атака" за евтаназия на уличните кучета.

Писмото е от името на Интергрупата за защита и опазване на животните към Европарламента. Според членовете нашето законодателство по въпроса е сред добрите в Европа, тъй като насърчава кастриране и регистриране на кучета. Освен това програмата "Кастрирай и върни" е дала добри резултати в Шумен, Русе, Пловдив, Варна и Добрич.

Well yet everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

"Наясно сме, че свръхпопулацията на кучета в София се е превърнала в чувствителен политически проблем след смъртта на проф. Тачков, но както изтъкна и семейството му, виновни са не бездомните кучета, а онези, които не са си свършили работата. В тази връзка ние не можем да приемем изненадващото твърдение на министъра на земеделието Мирослав Найденов, че свръхпопулацията е по вина на неправителствените организации. Секторът на НПО трябва да бъде неделима част от цялостната стратегия за решаване на проблема с безстопанствените кучета", пише Йоргенсен.