Средства за лечението на бездомни кучета ще се събират на Хелоуин парти в клуб "Илюжън" в Пловдив в неделя. Организатор на маскения бал е фондация "Анимал хоуп", в която доброволци се грижат за скитащи животни и им търсят приемни семейства. Вратите на партито са отворени и за възрастни, и за деца - достатъчно е да се появят с маска или костюм. За най-ефектните вещици, принцеси или супермени ще има награди.

Well yet everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

По време на партито ще има благотворителен базар, на който ще се продават авторски бижута, домашни сладкиши и продукти за животни. Входът за децата е безплатен, а за възрастни е 5 лева, тъй като парите от билетчето също ще отидат за лечението на животните във фондацията. Само за миналата година тя е изпратила 100 кучета за Германия, където са намерени осиновители. За да замине едно куче обаче, то трябва да е обезпаразитено и ваксинирано, а транспортирането му е 100 лева, обясниха за какво ще се похарчат парите от фондацията.