Една от най-успешните кампании на "Четири лапи" през изминалите години е за кастрация на бездомни и дворни котки в София. Инициативата, стартирала през пролетта 2011 г. в сътрудничество с 6 ветеринарти кабинета и клиники, които извършват безплатна кастрация, ваксинация против бяс и обезпаразитяване на котките, набра бързо популярност и само за 8 месеца бяха оперирани над 830 животни. Резултатите от 2012 г. са още по-добри - до края на м. октомври бройката на обработените писани достигна 991, или общо над 1900 от началото на кампанията.

Well already everyone see that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Освен на партньорството с ветеринарните клиники, кампанията на "Четири лапи" разчита изключително много на активната помощ на стотици доброволци, които поемат грижата за транспортирането на животните до клиниките и обратно. Всеки желаещ да помогне за намаляването на броя на бездомните животни в столицата като кастрира уличните или дворните котки, за които се грижи, трябва да вземе талон за безплатна кастрация от офиса на "Четири лапи" и да запише час за операцията в някоя от клиниките партньори на организацията. Списък на клиниките, както и подробна информация за кампанията, можете да намерите на сайта на "Четири лапи".