Кампания за одомашняване на кучета ще се проведе на 17-и август в Пловдив. Между 10.00 и 13.00 часа на 4-ти километър на "Пазарджишко шосе", където се намира приютът, всеки пловдивчанин ще може да разгледа над 30 кучета, като избере някой от тях за свой приятел.

Well yet everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

В момента в приюта има кучета, подходящи за дворни пазачи, за домашни компаньони, и малки, и големи, почти породисти и нетолкова породисти. Но всички те са все още без стопанин, търсят си дом и заслужават вашите специални грижи.

Организаторите информират, че по време на кампанията всеки ще получи информационни брошури, консултация с ветеринарен лекар, а този, който успее да си избере куче, ще го получи с надлежно попълнен ветеринарен паспорт, с поставени всички необходими ваксини, обезпаразитено, кастрирано и чипирано. 

Важно е да се знае, че за чипираните и кастрираните кучета собствениците не дължат такса за притежаване на куче към Общината.