http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от desi ivanovarss
Сортирай по
Съдържание Текст Дата

Търси дом

Търси дом
Малката Гери и тя търси дом.
Тя е много нежна и кротка, дори притеснителна понякога.
Обича кучета, котки и всички. Предпочитанието е към дом с двор, където да си тичка свободно.Понякога спи навън, друг вътре. Мила и тиха, обича да си похапва повечко, отколкото изглежда. По не много приятни причини ни се налага да търсим домове на всичките лапички в къщи.
Много ще се радваме, ако се намерят и нейните хора.
Навярно има 50% ловна порода, на 2 годинки и малко.
При интерес , позвънете - Деси
01-17-2019
от desi ivanova
13 преглеждания

Търси дом

Търси дом
Това е Куджо. Страхотно младо момче - на две и половина. Той е едно от 5тте ни кучета, по ред причини, съм поставена в ситуация, в която нямам друг избор освен да им търся ново място. Търсим му местенце за предпочитане с двор, научихме го да стои вързан наскоро. Предпочитам разбира се да тича весел по тревичките. Искам човек, който знае какво е куче, а не плюшена играчка - не е много доверчив на първо време, но е добър. Може да се разхожда на каишка без проблеми. За информация, обадете се - Дес
01-17-2019
от desi ivanova
27 преглеждания

Кучо търси дом

Кучо търси дом
Това е Тера - едно страхотно момиче на 6 месеца. Умна, социална и игрива. С изградени хигиенни навици. Наполовина немска овчарка, другата половина не е известна.
Отраснала е като апартаментно куче в компанията на още 2 кутрета и две котки. Но тя иска повече от това. Търсим и дом и семейство, при които е или къща с двор , в който да си тича на воля или нейният човек да има физическото време да тича с нея по парковете малко повечко.
Хлапето е наистина страхотно, намираме се в София.
01-08-2019
от desi ivanova
86 преглеждания

Готини котета

Готини котета
Няколко страхотни момченца са в търсене на дом от известно време, незнайно защо са все незабелязани, а пък са наистина готини.
Мили, игриви и обичат да похапват и то много, разбира се. 3 Момчета на около 4 месеца вече - Томас, Пижо и Дзенга(името беше на шега, но му пасва).Обезпаразитени вътрешно и външно с хигиенни навици и афинитет към хладилника.
Търсят -готини като тях стопани, пълен хладилник и внимание.Качвам снимки на Пижо и Томи, а третия сладур , по-добре на клипче, ако имате желание.
01-08-2019
от desi ivanova
106 преглеждания

Подарявам

Подарявам
Тези сладурани търсят дом и другарче , на около два месеца са, момичета, имат изградени хигиенни навици. Котката ми ги отгледа докато станат самостоятелни. Много готини и нежни писани. Страшно ще се радвам да намерят своите също готини хора. За повече инфо - Десислава Дъбова (фейсбук) или направо на 0889333701.
Със здраве, Деси :)
06-24-2018
от desi ivanova
347 преглеждания
Резултати 1 - 5 от 5
Classified Ads Software powered by Juloa.com