http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Stela Andreevarss
Сортирай по
Съдържание Текст Дата

Дом за Томи и Сузи

Дом за Томи и Сузи
Томи и Сузи са на 2 години -братче и сестриче. Игриви, красиви, обичливи и жадни за милувки. Моля хора с широки и добри сърца да отворят домовете си за тях и да им дарят цялата си любов - те се нуждаят от вас.
10-20-2018
от Stela Andreeva
2810 преглеждания

Страхотен кучо :)

Страхотен кучо :)
Много красив и обичлив кучо, само си няма стопани. Търся му хора, които имат възможност да го приемат в дома си. Може да живее и на двор в подходяща и топла къщичка за през зимата. Ако имате намерение да го вържете на синджир, не ми се обаждайте.
09-16-2016
от Stela Andreeva
1293 преглеждания

Кученца чакат осиновители

Кученца чакат осиновители
Това е Сузи, имахме най-добри намерения да я кастрираме и да й намерим осиновители... Но за съжаление добрите намерения не помагат на никого, дори и на уличните кучата. Докато търсихме време кога да осъществим добрите си намерения, Сузи беше размазана от кола.
Сузи остави 6 кученца в дупка в един запустял двор. Не можеха да оцелеят в никакъв случай сами, едва на месец са. Прибрахме ги в къщи, обезпаразитихме ги.
Търсим хора, които имат не само добри намерения, но са решени и могат отгледат кученце.
09-16-2016
от Stela Andreeva
997 преглеждания

Осиновена

Осиновена
Непонятно ми е как е оцеляла до сега, но в състоянието, в което я намерихме едва ли щеше да преживее зимата - трепереща от студ, неадекватна от страх и куцукаща с предното краче – най-вероятно ударена от кола.
Сега е изкъпана и обезпаразитена. Ветеринарят каза, че крачето не е счупено и ще се оправи. Здрава е, на приблизителна възраст 6-7 месеца. Спи си в застланото й ъгълче и изглежда толкова доволна - опънала се по гръб и вирнала краката нагоре, за първи път в необезпокояван сън.
Колко му трябва на едно куче – просто един Човек.
Човеко, който и да си ти, вземи си твоето куче, бъдете неразделни и се наслаждавай на безпределна обич събрана в тези кафяви очи и влажен нос.
10-25-2015
от Stela Andreeva
1843 преглеждания

Вече осиновена:)

Вече осиновена:)
Кученцето си намери дом и чудесни хора от Търговище. Благодаря им от сърце!
Благодаря и на хората зад сайта, помогнали бездомните животни да намалеят с едно!
05-08-2015
от Stela Andreeva
2464 преглеждания
Резултати 1 - 5 от 5
Classified Ads Software powered by Juloa.com