http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Ирена Матейчева rss
Сортирай по
Съдържание Текст Дата

Спешно търси дом!

Спешно търси дом!
Спасен от улицата, мъжки, на около година, ваксиниран и обезпаразитен. В приемен дом е, но не може да остане там задълго.
01-11-2019
от Ирена Матейчева
566 преглеждания

Търси дом

Търси дом
Тъжен съм и на никого ненужен,сам съм на този свят и никого си нямам ⯑⯑⯑. Дори и нещо да се случи с мен на никой няма да забележи ,защото АЗ съм "Просто едно куче". Лутам се по улиците И не знам къде да отида...Студено ми е...От всякъде ме гонят и на всички преча а аз се чудя ЗАЩО??? На никой нищичко не правя... Моля се някой да ме хареса и да ме прибере! Аз съм момченце на 8 месеца,тежа около 16кг и съм много добричко!
12-17-2018
от Ирена Матейчева
356 преглеждания

Търси дом

Търси дом
Елза е нежна и чувствителна съвсем млада улична котка! Заради крехкото и здраве живота навън не е подходящ за нея.Лесно изстива и има хронична кашлица.Търси дом - топъл и уютен, където да се излежава и мърка по цял ден . Ако има другарче още по-добре , куче или коте за нея е без значение , все би била доволна! Не е капризна към храна.Обича да се гали и мърка!
Елза е обезпразитена върешно и външно, кастрирана.Възраст около 1 година. С къса опашка е.
11-26-2018
от Ирена Матейчева
188 преглеждания

Търсят дом

Търсят дом
Търсят дом, спасени от добра жена, която не може да ги задържи, защото има доста спасени животни. Оранжавите са мъжки, а кафявите женски. Обезпаразитени с хигиенни навици.
08-13-2018
от Ирена Матейчева
327 преглеждания

Търсят дом

Търсят дом
Търсят дом, според ветеринаря са кръстоска с гонче,така, че ще са средно големи кучета,спасени от добра жена. Обезпаразитени, черното е мъжко, кафявото женско.
08-13-2018
от Ирена Матейчева
502 преглеждания
Резултати 1 - 5 от 5
Classified Ads Software powered by Juloa.com