http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Сдружение Незабравенитеrss
Сортирай по
Съдържание Текст Дата

Порто

Порто
Гумичка и Порто са братче и сестриче на бездомна майка, които пристигнаха при нас с третото си братче. Едва на 3-4 дни ни ги връчиха с думите: „Майка им е сгазена на пътя. Ако можете ги отгледайте, ако не – не знам.“ Порто дълго време не наддаваше и беше едва на половина на сестричката си. След лечението на Порто и двамата са в добро здраве и са готови за осиновяване.Порто ви изпраща слънчеви поздрави и ви напомня, че все още се оглежда за своите хора!
07-06-2018
от Сдружение Незабравените
309 преглеждания

Вика

Вика
Вика бе изхвърлена на улицата заедно с двете си сестри, за които също търсим дом.Вика е неуморният вятър, който посреща всеки с подскоци до небето и мокри целувки. Тя е нашата малка буря от емоции, от онези бури - непокорни и прекрасни, от които не откъсваш поглед, които те оставят мълчалив и смирен. Застиваш в прегръдката й сякаш в безвремие. Усещаш как тупти крехкото кучешко сърце и разбираш, че абсолютната, чиста и неподправена, всепоглъщаща любов съществува.
07-06-2018
от Сдружение Незабравените
735 преглеждания

Тобиас

Тобиас
Приятели, това е мистър Тобиас. Може да се държи мъжки, но духът на Тобиас е в тялото на 4-5 месечен котаранчо. Намерен е на улицата болен от гастроентерит. След лечението обаче, здравото момче е грехота да се върне на улицата. Тобиас не се сърди за всичко случващо му се на тази възраст, а напротив – постоянно търси вниманието на хората, за да им разкаже всичко за себе си. Изключително контактен е с кучета, котета и изобщо всякакви ушати, космати и опашати ⯑ Готов е да стане нечий приятел!
07-04-2018
от Сдружение Незабравените
209 преглеждания

Мика

Мика
Мика бе изхвърлена на улицата заедно с двете си сестри. Момичетата търсят своите семейства. Тя е самото вълнение. Изключително емоционална и пристрастена към вниманието на всеки. Може цял ден да приема купища милувки и да раздава целувки. Тя е прилив на обич с етикет „Внимание! – очакват се обилни валежи от целувки“. Емоционалност изтъкана от любов.
07-03-2018
от Сдружение Незабравените
407 преглеждания

Ника

Ника
Ника е смело момиче. Подхвърлени със сестра й в двора на 82 годишна жена, изглеждаха сякаш са преминали през ада. Потърсиха ни за помощ, а срещата ни показа две души с ужасен кожен проблем, кожа и кости и без никакво бъдеще. След дълго лечение и грижи момичетата станаха истински пухкавелки, търсещи постоянно вниманието ни. Сестричката ѝ вече е осиновена, нека покажем на Ника, че може да бъде и тя обичана и обичаща от свое семейство.
07-03-2018
от Сдружение Незабравените
427 преглеждания
Резултати 1 - 5 от 5
Classified Ads Software powered by Juloa.com