http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Снежана Баневаrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Този нос и още осем носа зад него,заедно с прекрасните си тумбести коремчета,търсят семейства.Кученцата ще бъдат над 30 килограма,тоест много едри.Така че имайте го предвид.Скоро ще навършат месец и ще започнат да излизат,затова започвам търсене на домове още сега.Пишете ми,ако искате да спасите или можете да приютите дори временно.Намират се в Дупница!
05-17-2018
от Снежана Банева
2568 показвания

Подарявам кученца

Подарявам кученца
Брат и сестра на около 30 - 40 дни.Ще са много дребни.Майката не тежи повече от пет килограма и за съжаление вече от няколко дни я няма.Изоставени са на пътя и добър човек ги е прибрал на сигурно място.Намират се близо до Дупница.Ако имате интерес,пишете ми.Благодаря!
05-14-2018
от Снежана Банева
418 показвания

Подарявам Спарки

Подарявам Спарки
Спарки е спасен още като малко кученце,след като беше блъснат от кола.Няма проблем с други кучета,но няма никаква търпимост към котки.Той е на две години,с всички ваксини.Кучето е изключително социално и любвеобилно.
05-14-2018
от Снежана Банева
2280 показвания

Да намерим дом на Мая!

Да намерим дом на Мая!
На две години.Кастрирана и ваксинирана.Тежи около 12 килограма.Ходи на повод и се вози в кола.Разбира се с всичко,което се движи.Майчето е едно малко торнадо.Нещо като футболна топка на мача Милан - Ювентус.
Ако Вие сте нейния човек и за повече информация,пишете ми!
04-23-2018
от Снежана Банева
328 показвания
Резултати 1 - 4 от 4
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com