http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Dobri DGrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Тормозени котета търсят дом!

Тормозени котета търсят дом!
Търсим дом на две женски котета на около 7/8 месеца. Котетата бяха заключени и тормозени в едно мазе. След като разбрахме за тях, а никои от въпросния блок не е предприел нищо, за да се спре с тормоза им, и след като дори полицията не пожела да съдейства взехме нещата в свой ръце.
И така, сега котетата живеят в домашна обстановка, имат изградени хигиенни навици, но на моменти все още са страхливи и недоверчиви към хора. Търсят своето грижовно и търпеливо семейство!
тел:0898 200 964 0895 686 61
03-03-2018
от Dobri DG
273 показвания

Приятелство не се купува! Осинови ме

Приятелство не се купува! Осинови ме
Чаровник или Дебеланка, както го наричам е млад котарак на около 3-4 години.
Изхвърлен, тровен и прострелян с риск да загуби две от лапите си. Сега той е цял, невредим и няма риск за живота му.
Търси човека с главно "Ч"!
Човека, който ще е до него през останалите му котешки животи. Много кротък в домашна обстановка, не се натрапва, обича предимно да се излежава. Търси отговорни хора разбиращи, че ще има нужда от време да свикне и да се почувства спокоен в тяхно присъствие.
03-03-2018
от Dobri DG
76 показвания

Глухо коте готово да стане звезда в мрежата :) търси дом!

Глухо коте готово да стане звезда в мрежата :) търси дом!
Глухарче е оранжево, глухо коте на осем месеца, което намерихме много малко с инфекция на очите. Оказа се, че и не чува.
Много збавен и игрив, истинско шоу е да го наблюдава човек. Търсим му отговорно семейство, което ще вземе под внимание глухотата му и ще се погрижи да няма достъп до отворени прозорци, и се надяваме най-накрая този човек да се появи.
тел. 0898 200 964 или
0895 68 66 17
03-03-2018
от Dobri DG
222 показвания

Малчоганка си търси нов дом!

Малчоганка си търси нов дом!
Малчоганка е женско мини коте на две години с размерите на шест месечно коте и няма да расте повече! Попадна при нас след отравяне. С изградени хигиенни навици, кротка и спокойна в домашна обстановка, и на моменти игрива. Ако мислите, че тя е вашето коте и желаете да я осиновите обадете се. Всички наши котета са били тормозени, тровени или лекувани от нещо! Моля да имате предвид това и, че имат нужда от време да свикнат с вас и новата обстановка, което не изисква много време, а малко търпение!
03-03-2018
от Dobri DG
250 показвания

Най-доброто коте си търди дом!

Най-доброто коте си търди дом!
Малчо е буквално най-доброто коте!
Изключително мил, гальовен и внимателен, с изградени хигиенни навици. Той е мъжко коте на една година, което намерихме лежащо в безпомощно състояние! Лекуван е в Централна Ветринарна Клиника. Оказа се, че има гной в дробовете и състоянието му беше критично. От какво го е получил-случвало се! Сега вече той е напълно здрав и готов да намери своето семейство! Ако вие сте грижовни и отговорни, и искате да имате най-доброто коте :) това е Той!
03-03-2018
от Dobri DG
193 показвания

Изхвърлена на булевард! Търси дом

Изхвърлена на булевард! Търси дом
Младо женско коте, на около година търси дом. Кастрирана е. Бяхме свидетели на изхвърлянето й в началото на лятото на автобусна спирка на главен булевард и всеки ден и носихме храна, все се надявахме някой да я съжали и прибере, но уви никой не го направи, а милото животинче, откакто го изхвърлиха не е мръднало от мястото, просто стоеше и чакаше! Прибрахме я дни преди Нова Година, за да не бъде поредното загубило живота си от страх покрай бомбичките, кастрирахме я и сега й търсим дом.
01-24-2018
от Dobri DG
664 показвания
Резултати 1 - 6 от 6
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com