http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от desi ivanovarss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Подарявам

Подарявам
Търся дом и читави хора за това малко съкровище. Лежеше на асфалта и чакаше някой да я сгази, буквално. Изхвърлена от кабинката на СОТ , до с.Белчин, по обяснение на колегата на човека който я е изхвърлил - "Щото за нищо не ставало кучето", като минахме отново в обратната посока, същия този индивид я гонеше и подритваше по шосето по-далеч от кабинката. Със страшен скандал и разправии я взехме при нас. Прекрасно животинче, културно,възпитано, води се на каишка, разбира се и с кучета и котки.
02-23-2018
от desi ivanova
39 показвания

Търси дом

Търси дом
Търси си човек.
Намерихме я пред минерален басейн "Белчин". Не знаам дали е изхвърлена от някого или си е от улицата. Имала е малки кученц,които явно вече ги няма. Хората и мятат по нещо, но това е само събота и неделя, когато има клиенти. Собственика на басейна, разбрах, е много против кучета да висят пред басейна му и да обикалят паркинга. Тя е много мила и наплашена, чак след седмица и нещо всеки ден , ми се довери да я пипна по муцуната. Изглежда ми младо куче. Помагайте, нека и намерим няк
09-10-2017
от desi ivanova
667 показвания

Котета

Котета
Подарявам тези малки сладурани. Родени са на 4ти юли, двете са момиченца - Кая и Мая. Игриви, мили и много нежни. Кая е черното коте, а Мая - шареното. Имат изградени хигиенни навици, хранят се самостоятелно и търсят своя дом. Ако имате интерес - обадете ми се 0889333701 или фейсбук -Shi Ra.Надявам се да се срещнат със своите хора в най-скоро време :))
09-10-2017
от desi ivanova
362 показвания

Търси дом

Търси дом
Търся му дом, момченце е - страшно мил и игрив, на около 2 месеца може би и три. открихме ги изхвърлени с братчето му, но него го подарих на познат :) Обезпаразитен, с хигиенни навици. Кръстихме го Емил, просто защото е мил :))
08-04-2017
от desi ivanova
247 показвания

Подарявам

Подарявам
Преди няколко дни почти пред нас открихме две прясно изхвърлени котета. Наай-вероятно са оставени с кола, не са оттук (действието се развива в село, на главното шосе), прекалено са чисти и доверчиви за селски котки. Много са мили и нежни, чисти и кротки, момченца са и двете. Нямам как да ги задържа ,просто защото гледам 8 котки и няколко кучета :) Търся им дом с предпочитание къмтова да станат градски котета
07-11-2017
от desi ivanova
428 показвания
Резултати 1 - 5 от 5
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com