http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Надежда Георгиеваrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Аз съм Дино

Аз съм Дино
Здравейте, аз съм Дино. Преди време ви разказах за себе си. Полунемската овчарка на разградския прию[...]
Здравейте, аз съм Дино. Преди време ви разказах за себе си. Полунемската овчарка на разградския приют. Едни хора ме харесаха и ме осиновиха. Отидох в София, поживях там няколко месеца и...... Сега отново съм в приюта. Казаха, че ме връщат, защото съм прекалено социален и не ставам за пазач! Явно да обичаш вече не е добре! Аз обаче не искам да се променям и съм приятел с всички. Доброволците ми обещаха, че този път ще ме дадат само на най-, най-готините хора. Ако сте вие, обадете се, аз ще чакам, за да ви обичам!
11-19-2016
от Надежда Георгиева
1633 показвания

Бруно- повече от чао-чао

Бруно- повече от чао-чао
Бруно е на около 2 години и е порода любов! Някой в семейството му е от достолепната порода чао-чао,[...]
Бруно е на около 2 години и е порода любов! Някой в семейството му е от достолепната порода чао-чао, но вече повече от година той чака да бъде забелязан и обичан. Уникално чаровен, енергичен, с прекрасни топли очи, които те карат да се привържеш към него от пръв поглед. Дава се с договор за осиновяване САМО на отговорни стопани. Възможен е транспорт и до друг град.
08-27-2016
от Надежда Георгиева
4682 показвания

Бебе Шейла

Бебе Шейла
Бебе Шейла е 3 месечно пале, което обича гласчето му да се чува най- високо в приюта. Любвеобилна, ч[...]
Бебе Шейла е 3 месечно пале, което обича гласчето му да се чува най- високо в приюта. Любвеобилна, чаровна и търсеща своето истинско семейство... Помогнете на Шейла да се прибере вкъщи. Дава се с договор за осиновяване. Възможен е транспорт и до друг град.
08-27-2016
от Надежда Георгиева
1991 показвания

Валентин

Валентин
Вальо е две годишно голямо момче, обичащо да се гушка въпреки внушителния си размер. Послушен, добря[...]
Вальо е две годишно голямо момче, обичащо да се гушка въпреки внушителния си размер. Послушен, добряк и перфектен за перфектно семейство. Кастриран, с поставен чип и ваксина. Дава се с договор за осиновяване, но НЕ за гледане вързан. Възможен е транспорт и до друг град.
08-27-2016
от Надежда Георгиева
2306 показвания

Рошла търси своето семейство

Рошла търси своето семейство
Малката Рошла е сладко пухче на почти 3 месеца, което още е страхливо, но щом получи достатъчно целу[...]
Малката Рошла е сладко пухче на почти 3 месеца, което още е страхливо, но щом получи достатъчно целувки и гушкане става голяма глезана. Обезпаразитена, предстоят й ваксини. Дава се с договор за осиновяване на отговорни стопани. Възможен е транспорт и до друг град.
08-04-2016
от Надежда Георгиева
1645 показвания

Роки търси прекрасен дом!

Роки търси прекрасен дом!
Роки е малко момченце на около 3 месеца с прекрасни зелени очи. Ще стане среден на размер, много люб[...]
Роки е малко момченце на около 3 месеца с прекрасни зелени очи. Ще стане среден на размер, много любвеобилен и чаровен. Обезпаразитен, предстои му поставяне на ваксини. Дава се с договор за осиновяване! Възможен е транспорт и до друг град.
08-04-2016
от Надежда Георгиева
1651 показвания

Лейди

Лейди
Лейди е красива, бяла аристократична госпожица на 5-6 месеца. Обезпаразитена, с поставени ваксини. М[...]
Лейди е красива, бяла аристократична госпожица на 5-6 месеца. Обезпаразитена, с поставени ваксини. Много мила и дружелюбна. Дава се с договор за осиновяване. Възможен е транспорт и до друг град.
07-05-2016
от Надежда Георгиева
2799 показвания

ГРАНД

ГРАНД
Гранд е красивото ни момченце на около 2 месеца. Малка пухена топчица, която обича да бъде гушкана. [...]
Гранд е красивото ни момченце на около 2 месеца. Малка пухена топчица, която обича да бъде гушкана. Социален и игрив, той е перфектно другарче за всеки човек с голямо сърце. Дава се с договор за осиновяване. Възможен е и транспорт до друг град, при интерес от сериозни осиновители.
06-30-2016
от Надежда Георгиева
1533 показвания

Малката Кенди

Малката Кенди
Малката Кенди е пухено момиченце, което някой изхвърли, като ненужна вече играчка. Много сладка и ми[...]
Малката Кенди е пухено момиченце, което някой изхвърли, като ненужна вече играчка. Много сладка и миличка, предстои й поставяне на ваксини, обезпаразитена е. Дава се с договор за осиновяване. Възможен е транспорт и до друг град, при сериозен интерес от отговорни хора. Подарете на Кенди много любов и гушкане.
06-30-2016
от Надежда Георгиева
2120 показвания

Джин

Джин
Нашият малък чаровник Джин остана сам. Братчето и двете му сестрички намериха, своите така жадувани [...]
Нашият малък чаровник Джин остана сам. Братчето и двете му сестрички намериха, своите така жадувани домове и прекрасни стопани. Помогнете му да си отиде вкъщи и да получи много любов. Дава се с договор за осиновяване, има си ваксини и паспортче. Възможен е транспорт и до друг град. Ще стане среден на размер, съдейки по майка му. Не се дава за връзване в двор!
06-10-2016
от Надежда Георгиева
2754 показвания

Глезльо, който обича да обича

Глезльо, който обича да обича
Здравейте, аз съм Глезльо. Така ме наричат хората, които идват в събота в приюта в Разград да ме гуш[...]
Здравейте, аз съм Глезльо. Така ме наричат хората, които идват в събота в приюта в Разград да ме гушкат и разхождат, защото толкова много им се радвам и искам да ги нацелувам. Обичам да стоя на зелената тревичка, да си хапвам вкусни неща, но най- много да бъда гушкан. Ако и ти си като мен и обичаш да се гушкаш, намери ме в приюта. Аз ще те обичам безрезервно, а ти ще ме гушкаш постоянно.
05-13-2016
от Надежда Георгиева
1588 показвания
Резултати 1 - 11 от 11
Classified Ads Software powered by Juloa.com