http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Венета Петковаrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Котка търси дом - живее в гараж

Котка търси дом - живее в гараж
Котето е намерено плачещо в студа с отворена рана на гърба. Прибрано от добър човек, който обаче може да го подслони единствено в гаража си, където котето се възстановява, но прекарва дните си само и затворено. Изглежда е било домашно, когато го храним, винаги търси ласки и милувки. Женско, на около 7 месеца, с хигиенни навици и обезпаразитено. Разбира се с кучета. Намира се в София, Павлово. 0889668727
01-07-2017
от Венета Петкова
1051 показвания

Черна немска овчарка /Канадски вълк търси дом -живее в приют

Черна немска овчарка /Канадски вълк търси дом -живее в приют
Красавецът живее от около година в приют Горни Богров с още стотици кучета. Намерен да се скита в столичен квартал. Мъжки, на около 4-5 години, кастриран.
Много е хубав, но персоналът ни предупреди, че е недоверчив и проявява характер (което не знам в какво точно се изразява), следователно с него ще трябва да се занимават хора с търпение и опит. Надявам се някой да му даде шанс и да го спаси от там. Оставам на разположение за още информация.
Моля, споделяйте!
12-20-2016
от Венета Петкова
2577 показвания

Малката Миа търси дом

Малката Миа търси дом
Мъничката Миа беше намерена в дъжда преди 2 месеца - мокра до кости, плачеща и с рана на ухото. Тогава - още шепа живот, тя прескочи трапа, беше захранена с пипета, след което се научи да хапва и сама и да ползва котешката тоалетна.
Миа бе настанена в гараж, където прекара затворена самичка повече от месец. Сега е в приемен дом, който споделя с още 8 котки. Много е социална, игрива и сладка.
10-15-2016
от Венета Петкова
888 показвания
Резултати 1 - 3 от 3
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com