http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от ЧЕТИРИ ЛАПИrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Дом за Неда с красивите очи

Дом за Неда с красивите очи
Неда е намерена между платната на автомагистрала "Хемус" заедно с братчето си и тяхната майка, която е била ударена от кола. За съжаление травмите на майката на Неда бяха много тежки и не можахме да се преборим за живота ѝ. Но двете кутрета оцеляха! Братчето на Неда беше наскоро осиновено и днес търсим дом за нея. Вече е на 50 дни, с първа ваксина. Игрива и весела, дружелюбна с всички. Неда ще бъде със средни размери, когато порасне.
03-11-2018
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
712 показвания

Роко търси дом

Роко търси дом
Роко е голям двугодишен красавец. Той общува с лекота с останалите и бързо научава нови неща! Ваксиниран, кастриран е и е обезпаразитен. Можете да се срещнете с него в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.

След повече от две години при нас, Роко най-накрая беше осиновен!
06-01-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
4940 показвания

Рокси търси своите хора

Рокси търси своите хора
Рокси е 7-годишно енергично и любвеобилно куче, порода питбул. Има нужда от хора, които да й обръщат много внимание. Не се разбира много добре с кучета и котки. Рокси е с големина малко над средната. Очаква бъдещото си семейство в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.
06-01-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
2992 показвания

Шоко очаква своите хора

Шоко очаква своите хора
Шоко е 2-годишно куче, което е с ампутирани пръсти на преден крайник и на един пръст на заден. Въпреки това, той по нищо не отстъпва на другите кучета. Той е игрив, любвеобилен и би бил страхотен домашен любимец. Малко над среден размер е и се намира в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.
05-12-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
2436 показвания

Хера очаква своите хора

Хера очаква своите хора
Хера- 2- годишна, социална и търсеща внимание. Въпреки че е срамежлива, тя се разбира чудесно и с други кучета. Хера е кастрирана, ваксинирана и обезпаразитена. Намира се в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.
05-03-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
1332 показвания

Вито си търси дом

Вито си търси дом
Вито е 5-6-годишно куче, което е спасено от Хасково. Има изключително добър характер и обича хората, но може да бъде чудесен пазач. Можете да се запознаете с него в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.
05-03-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
793 показвания

Чипилоти чака своите хора

Чипилоти чака своите хора
Чипилоти е едногодишно куче- добра, игрива и приятелски настроена към всички. Има средни размери. Ваксинирана, обезпаризитена е и има паспорт. Можете да се срещнете с нея в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя
02-02-2017
от ЧЕТИРИ ЛАПИ
2449 показвания
Резултати 1 - 7 от 7
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com