http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Златина Григорчеваrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

...за обичане... ♡

...за обичане... ♡
Прекрасната Ласи намери страхотни стопани, обичливи и грижовни, като нея самата. ♡

Очарователната Ласи копнее за нов дом и добър стопанин. Доскоро жевееше на улицата, сега сме я прибрали в къщи. Много е социална, игрива и гушклива. Всеки, който иска да има приказен другар, обичлив и иска да помогне е добре дошъл. Кученцето е женско, на около 5 месеца, ваксинирано, обезпаразитено вътрешно,външно, с издаден паспорт. Намира се около София, но можем да я закараме до всяко място с добър стопанин.
08-15-2017
от Златина Григорчева
674 показвания

...за обичане... ♡

...за обичане... ♡
Прекрасният Рей намери нов дом и чудесни стопани. Доскоро живееше на улицата, а сега новите му стопани ще го гледат в апартамент, където уюта и любовта ще бъдат неговия нов дом, а новите му стопани ще са опора и радост в живота му. Кученцето е мъжко, на около 5 месеца, ваксинирано, обезпаразитено вътрешно и външно, с издаден паспорт, много социален и игрив.
Благодаря Ви мили Валя, Ванеса и Дани, че отворихте сърцата си и дадохте шанс на Рей за по-добър живот.
08-12-2017
от Златина Григорчева
593 показвания

...за обичане... ♡

...за обичане... ♡
След два месеца усилия в търсене на добри стопани, всичките прекрасници намериха любимите хора, които с ласки и обич ги даряват.

Тези малки опашактовци си търсят дом и добри стопани. Те са на около 5 месеца, ваксинирани, обезпаразитени вътрешно, външно и с издаден паспорт. Доскоро живееха на улицата, но сега сме ги прибрали в къщи.
Намират се около София, но можем да ги закараме до всяко място с добър стопанин. МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ ДА ИМ НАМЕРИМ ДОМ, с надеждата за по-добър живот за тях!!!
08-02-2017
от Златина Григорчева
689 показвания
Резултати 1 - 3 от 3
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com