http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от denitzarss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Мади търси дом

Мади търси дом
Име: Мади/Маделин Възраст: 8 месеца Кастрирана, ваксинирана, чипирана Мади е едно невероятно с[...]
Име: Мади/Маделин
Възраст: 8 месеца
Кастрирана, ваксинирана, чипирана

Мади е едно невероятно слънчево и мило куче. Живее в къща с много деца и е свикнала с тях. С други кучета, обаче е по-мнителна и има нужда от много разходки в парка сред други кучета, за да свикне с реакциите им. Мади има нужда от енергични стопани и много разходки. В къщи не прави бели. Би била идеалното куче за активно семейство.
02-13-2019
от denitza
953 показвания

търся приемен дом

търся приемен дом
Търся приемен дом/дворче за временно отглеждане на старчето от снимките до намирането на осиновител.[...]
Търся приемен дом/дворче за временно отглеждане на старчето от снимките до намирането на осиновител. Всички разходи и храна са поети. Кучето е възрастно и няма нужда от разходки и игри, само от подслон и малко място за разтъпкване. Предлагам и скромно възнаграждение.
08-29-2016
от denitza
1260 показвания

Лео търси осиновители

Лео търси осиновители
Лео е момче, на 3 месеца. Спасен от околовръстното, той се оказа много красиво, гальовно и прекрасно[...]
Лео е момче, на 3 месеца. Спасен от околовръстното, той се оказа много красиво, гальовно и прекрасно коте. С първа ваксина, обезпаразитен, той живее в приемен дом. Дава се за осиновяване на отговорни хора. По желание той може да бъде осиновен заедно със своето приятелче - 2-месечния Сами, с когото живеят в приемния дом.
08-16-2016
от denitza
910 показвания

Фокси загубена и взета

Фокси загубена и взета
Фокси изчезна преди около месец в Центъра, на ъгъла на Ангел Кънчев и Неофит Рилски. Знаем, че е взе[...]
Фокси изчезна преди около месец в Центъра, на ъгъла на Ангел Кънчев и Неофит Рилски. Знаем, че е взета от двойка, които са казали, че ще я публикуват във ФБ. От тогава нямаме никакви новини за нея. Молим за всякаква информация за кучето. Искаме само да знаем, че е добре.
12-11-2015
от denitza
1340 показвания

Търси се Фокси

Търси се Фокси
4-месечната Фокси беше загубена на Н.Рилски и А. Кънчев. Имаме информация, че младо семейство я е пр[...]
4-месечната Фокси беше загубена на Н.Рилски и А. Кънчев. Имаме информация, че младо семейство я е прибрало. Моля ви, свържете се с нас, за да знаем поне че Фокси е добре и също да ви кажем и няколко неща относо здравословното й състояние. Наистина е важно.
11-01-2015
от denitza
1943 показвания

Търси се специален човек за специален котарак

Търси се специален човек за специален котарак
Послушко е на 5 години е специален. Той беше бездомник, изживял много на улицата. Сега е в приемен д[...]
Послушко е на 5 години е специален. Той беше бездомник, изживял много на улицата. Сега е в приемен дом, ваксиниран, здрав и безкрайно доволен. Послушко е носител на котешкия вирус на спин. Той не е заразен за хора и не пречи на Послушко да живее добре. Послушко търси своя специален стопанин, който ще погледне отвъд предразсъдъците и ще види в него свой приятел. По е кастриран, много гальовен и игрив. Той е и много умен. Може да се каже, че е идеалният семеен котарак.
10-09-2015
от denitza
1072 показвания

Послушко търси стопани

Послушко търси стопани
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран. Послушко е от групата на специалните люби[...]
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран. Послушко е от групата на специалните любимци. Той е позитивен за котешки спин. Последното не е опасно за хора и не пречи на По да живее добре. По се разбира с кучета и може да живее с такива. Той е спокоен, улегнал, игрив и много умен. Гальовен и обичлив. Може да се каже, че По е идеалният домашен любимец. По е специален и търси своите специални стопани.
08-20-2015
от denitza
1206 показвания

Послушко търси семейство

Послушко търси семейство
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран, носител на котешкия вирус спин. Последнот[...]
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран, носител на котешкия вирус спин. Последното не е опасно за хора и не пречи на По да живее добре. По се разбира с кучета и други котки и може да живее с такива. Той е спокоен, улегнал, игрив и много умен. По е идеалният домашен любимец. Дава се за осиновяване при отговорни хора с обезопасени балкони.
07-28-2015
от denitza
1176 показвания

Мисис Норис

Мисис Норис
Мисис Норис беше едно улично коте в квартал пълен с кучета. Тя се придвижваше на прибежки, криеше се[...]
Мисис Норис беше едно улично коте в квартал пълен с кучета. Тя се придвижваше на прибежки, криеше се под колите и от там мяукаше. Подозираме, че е била домашна, защото има всички навици на домашната котка любимец. Сега Мисис Норис е кастрирана и настанена в приемен дом. Като характер е изключително нежна, деликатна и послушна. Не е игрива, предпочита да се гуши до човека си и да му прави компания. Може да се каже, че е идеалният домашен любимец. Не проявава интерес дори към типично котешки неща като цветята у дома. Обича деца и има много гальовен нрав.
06-08-2015
от denitza
1301 показвания

Очка

Очка
Очка е на около 3 години, живееше на улицата. В момента е в приемен дом в търсене на постоянен. Тя е[...]
Очка е на около 3 години, живееше на улицата. В момента е в приемен дом в търсене на постоянен. Тя е изключително спокойно, нежно и деликатно коте. Не прави бели, игрива е, много гальовна. Загубила е очето си по време на уличния живот, но това не й пречи. Разбира се с други котки и кучета. Кастрирана, ваксинирана, с чип. Обича много човешка компания, подходяща е за семейство с малки деца.
06-08-2015
от denitza
1215 показвания

Аврора търси дом

Аврора търси дом
5-годишно красиво и спокойно момиче. Аврора живееше на улицата, никога не е живяла в дом.Тя си имаше[...]
5-годишно красиво и спокойно момиче. Аврора живееше на улицата, никога не е живяла в дом.Тя си имаше свой собствен ъгъл и не се разхождаше из квартала. Винаги правеше впечателние на спокойно и много мило коте. Сега тя е ваксинирана, кастрирана и здрава. Живее в приемен дом, изключително кротка и незабележима. Гальовна и мила котка, тя очаква своите първи истински стопани.
02-15-2015
от denitza
1708 показвания
Резултати 1 - 11 от 11
Classified Ads Software powered by Juloa.com