http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Кучета търсят дом

Кучета търсят дом
4 малки женски кученца са бездомни и търсят стопани, намират се в село Петърч
10-15-2017
от Йоана Николова
122 показвания

Молба за дом и приятели

Молба  за дом и приятели
Той е на годинка,роден в кошари в планината и докаран в малкия град по принуда от роми,които живеят на квартира.Малко е уплашен,но разреши да го завържат.Вече втора седмица стоят с майка му завързани за ограда без покрив над главата.Валя ги дъжд,мръзнаха...и пак е така...Моля се поне той да си намери дом и стопани..а аз вече съм осиновила 9 такива,просто нямам реалната възможност „„„
10-14-2017
от светла славкова
187 показвания

Чарли - Търся ДОМ

Чарли - Търся ДОМ
ОСИНОВИ МЕ, МОЛЯ! Аз мога да направя дните ти по-хубави. Ще ти дам цялата любов на света! Сега ми е самотно, тъжно и гладно! Имам нужда от теб - ПОМОГНИ МИ! За контакт: 0879697838
10-13-2017
от Veneta
137 показвания

Лабрадор си търси стопани

Лабрадор си търси стопани
Мил сладур търси своите любящи мама, тате и бате / кака. От Белозем , на близо годинка и половина, изключително мил и гальовен, не обича котета , но се гушка като тях ! Нека всеки сподели поста, за да намерим по-бързо стопани, защото идва зима и няма да издържи навън дълго време.
10-11-2017
от Даниела Павлова
998 показвания

Спарки си търси нов дом

Спарки си търси нов дом
Спарки е кокершпаниол, почти на 3 - годишна възраст.
Тъй като при нас има промяна на обстоятелствата му търсим нов дом и стопанин. Спарки е игрив и интелигентен. Добър приятел и пазач на дома е. Към момента не е живял на двор, а изцяло само в апартамент. Не е кастриран, ваксиниран е и има издаден паспорт.
Предпочитаме да можем да осъществим лична среща с настоящият/те му стопани.
10-11-2017
от Мария Георгиева
2125 показвания

Ния - момичето от кадифе (3 месеца)

Ния - момичето от кадифе (3 месеца)
Търсите ли си малко, нежно и мекичко създание?
Ния със сигурност отговаря на всичките условия, освен това вече е с пълен набор ваксини и чип. От вас се очаква само да я дарите с топлина и обич.
Ния ви чака!
10-10-2017
от Евелина Стоева
294 показвания

Ной - момченце (3 месеца)

Ной - момченце (3 месеца)
Този прекрасник търси дом, който да зареди с доброто си настроение :).
Ной е готов за новите си стопани с пълен набор ваксини и чип.
10-10-2017
от Евелина Стоева
248 показвания

Две момиченца си търсят дом!

Две момиченца си търсят дом!
Подаряваме 2 женски кученца на около 45 дена с направена първа ваксина. Кученцата НЕ СА породисти, майката е дребничка предполагам, че и малките ще си остана сравнително дребни. Малките търсят отговорни хора, които много ще ги обичат.
10-10-2017
от Светла
223 показвания

Спешно търси дом !

Спешно търси дом !
Спешно търси дом !
Здравейте преди девет месеца намерих Були .Сега той е на десет месеца със всички ваксини и чип . Няма как да го гледам в нас. Були е много тих и дружелюбен и спешно си търси любящо семейство. Кучето е подходящо за деца ,защото е много дружелюбно и спокойно . Спешно му търся дом! Моля ви да осиновите Були ,защото кучето е изключително добро и заслужава любяща обстановка.
Тел. 0898345961 Иван Драгийски
10-09-2017
от Poroda Lubov
113 показвания

Куче Мила, младо, женско, прилича на гонче

Куче Мила, младо, женско, прилича на гонче
Милувка (Мила) е младо женско куче, на около 1 г.
Тя е около 10 кг. и ще бъде средно на размер куче.
Обезпаразитена външно и вътрешно, кастрирана, с ваксини, чип и международен паспорт.
Държи се чудесно с деца!
Ето и видео: https://goo.gl/MVoCvG
Напълно здрава е, тествана за вирусни заболявания. Спасена от междуградски път, където част от нейните приятелчета бяха отровени.

За осиновяване и въпроси - Цветина - 0889638775
Мира - 0887 521 761
10-09-2017
от mhtodorova
85 показвания

Чаровникът Чарли те чака!

Чаровникът Чарли те чака!
ИСКАШ ЛИ ТОЗИ ПОГЛЕД ДА ТЕ ПОСРЕЩА ВСЕКИ ДЕН НА ВРАТАТА?
Ако - да, звънни на 0887 521 761 или 089 684 19 40.
Чаровникът Чарли е младо куче на около 2-3 години. Разбира се чудесно с деца и други кучета и много обича вниманието и разходките. Ходи чудесно на повод и въобще е едно примерно и добро куче.
Трудно е тези очи да не ви омагьосат с миловидния поглед.
Кастриран, чипиран, обезпаразитен, здрав (тестван за болести) и с европейски паспорт. Има и първа ваксина, предстои да му се направи втора.
10-09-2017
от mhtodorova
68 показвания

Трицветно гонче ВИХЪР търси дом

Трицветно гонче ВИХЪР търси дом
Вихър си търси дом в дворче защото не се чувства добре в апартамент. Двор където да тича без да е вързан. Наличието на друго куче би било прекрасно. Вихър се разбира чудесно с други кучета, хора и деца.
Вихър е трицветно гонче, ваксиниран, чипиран, кастриран, обезпаразитен. Понастоящем се намира в приемен дом в София с други кучета, котки, деца и :) други животни.
Вихър е намерен в планина, изгубен и слаб, вече е добре.
10-09-2017
от mhtodorova
92 показвания

Рекси ТЪРСИ ДОМ!

Рекси ТЪРСИ ДОМ!
Рекси е усмихнато момче на 4-5 годишна възраст. Дребен на ръст, кастриран, с хигиенни навици. Намира се в София. Търси дом и отговорни, грижовни стопани!
Рекси е изключително слънчево и любвеобилно момче, чийто късмет е на привършване. Доскоро живял в двор (вътрешен за няколко къщи) и гледан от възрастна жена. След нанасянето на ромско семейство в една от къщите Рекси е нежелан и прогонен! Повече обяснения относно последното са излишни! Търсим постоянен дом за този чаровен дебеланчо, който е готов да даде сърцето си в замяна! Живее еднакво добре както в двор, така и в апартамент или къща.
За контакт: 0888224163 - Ина
10-09-2017
от Александрина Стойнева
1525 показвания

МАРТА ТЪРСИ ОБИЧ и ДОМ!

МАРТА ТЪРСИ ОБИЧ и ДОМ!
Марта е изключително кротко, добро и послушно момиче на 4-5 години, средна на ръст, кастрирана, ваксинирана, чипирана, обезпаразитена, има паспорт и се намира в гр. София. Моли се с цялата си душа за обич и дом! В замяна предлага сърцето си!
За връзка: +359888224163

Марта разказва...

Здравейте!
Аз съм Марта и с цялото си кучешко сърце се надявам да не подминете историята ми!
Някога имах дом, макар и не най-добрия. Докато бях сладко пале ми позволяваха да живея в двора на един автосервиз. Пораснах, сервизът се премести, а мен оставиха на улицата. Бях ужасена! Не знаех как да се пазя нито от коли, нито от недружелюбни хора, които често ме подритваха. Не разбирах ЗАЩО, та аз обичах целия свят. Никога не бих помислила да причиня някому нещо лошо. Най-щастлива съм, когато чуя добра дума и ме погалят. Тогава вирвам коремче и казват, че съм много сладка. Намерих приятел – Жълтурко (мой събрат), от който не се отделях, защото много се страхувах да бъда самичка на улицата. И тогава (в един прекрасен ден) добър човек ни съжали и ни позволи да преспим в магазина му. Там имаше и други като нас и на човека му беше много трудно да си върши работата, защото клиентите се сърдеха, а освен това независимо дали беше почивен ден или не, той идваше всеки ден на работа, заради нас. И така ден след без никаква почивка. Случи се чудо и едни прекрасни хора осиновиха Жълтурко! Знам, че е щастлив, но много тъгувам за него. Надявам се, че и за мен някой ще отвори сърцето си, но вече минаха две години и се отчаях! Моят благодетел вече е дал дом на четири кученца и едно коте, а аз имам навика (малко се срамувам) да гоня котета. И така за мен остава надеждата, че някой ден и аз ще имам дом и ще бъда обичана!
Вече съм 4-5 годишна, средна на ръст, кастрирана, ваксинирана, чипирана, обезпаразитена, имам си паспорт и се намирам в гр. София. С гордост ходя на повод, не съм придирчива към храна и отново си признавам, че не се разбирам с котки. Моля се с цялата си душа за обич и дом! В замяна предлагам сърцето си!
10-09-2017
от Александрина Стойнева
1222 показвания

4 момченца СПЕШНО търсят дом

4 момченца СПЕШНО търсят дом
Кученцата са много слабички и гладни. Някой нещастник ги е изхвърлил на полето, може би преди ден-два, защото малките са открити премръзнали, гладни и обезводнени. Моля ви, хора, помогнете да ги спасим, ако може някой да им осигури приемен дом, а аз ще им уредя ваксина и паспорт!!! Мъжки са и четирите. Красимира, 0887292888
10-08-2017
от Красимира Аргирова
797 показвания
Резултати 1 - 15 от 688
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com