http://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifПодарявам кучеrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Подарявам женско куче

Подарявам женско куче
Здравейте, добри хора! СПЕШНО търся дом за една бездомна сладурана, която е на около година и два месеца.Кучето се намира в едно село до София(Негушево, Долно).Недобронамерени хора искат да я убият, тъй като не обичат бездомните животни.За съжаление не мога да я взема, тъй като имам котка.Моля, спасете тази невинна душица! Търся човек, който с любов да се грижи за животното. Лице за контакт: Анна Павлова, 0897209307-след 17:30ч.
04-23-2018
от Анна Павлова
48 показвания

4-ка семейство спешно търсят своите хора

4-ка семейство спешно търсят своите хора
Търся спешно хубав дом за спасените от мен от прегазване четири бебенца на месец и половина! „Човек“ ги бе захвърлил директно на улицата и оставил на произвола съдбата.
От една седмица са вкъщи, в София, но живея в апартамент с двете ми едногодишни осиновени кучаци и вече изнемогвам във всички възможни аспекти. Т.е не мога да ги задържа дълго. От днес се борим за оцеляване и с едно маченце..
04-21-2018
от Антоанета Маринкова
104 показвания

Подарявам куче

Подарявам куче
Това е Пуфи. Тя е на почти годинка и си търси дом. Много любвеобилна, игрива, гальовна и отговорна към работата си на пазач. Пухкава и добра, идеална за къща с двор. :)
04-21-2018
от Самуил Рачев
249 показвания

ЕРИК ТЪРСИ ДОМ

ЕРИК ТЪРСИ ДОМ
Това игриво и гушливо момче търси свой постоянен дом. Ерик е на 11 месеца, прибран от улицата, среден размер (20-25 кг), обезпаразитен вътрешно и външно, с изградени хигиенни навици, има поставена първа ваксина. От приемния му дом не могат да продължават да се грижат за него, така че помогнете да намерим на Ерик истинско семейство!
За контакт: 0882 490 591
04-21-2018
от Яна Рашева-Псарянова
93 показвания

БЕРТА ТЪРСИ ДОМ

БЕРТА ТЪРСИ ДОМ
Берта търси своите любящи стопани! Тя е мило момиче на 11 месеца, среден размер (тежи 20 кг), ваксинирана и обезпаразитена. Има игрив нрав и е много гальовна!
Осигурете й спокойствие и сигурност и тя ще ви обича безусловно!
П.С. Даваме я само на отговорни и грижовни хора.
04-21-2018
от Яна Рашева-Псарянова
2149 показвания

Малка бебка търси дом

Малка бебка търси дом
Това нежно момиченце си търси добри и отговорни стопани. Около 3-4 месечна, ще остане сравнително дребна ръст. Напълно здрава, обезпаразитена, престои да бъде ваксинирана. За повече информация пишете или се обадете на посочения тел.
04-20-2018
от Виолета Манолова
54 показвания

подарявам куче пазач

подарявам куче пазач
Прекрасна каракачанка, чийто стопанин почина.Заплашен е с отравяне или убиване. Моля ви помогнете да го спасим. Поемам издръжката по изхранването му. Казва се Титан и е прекрасен пазач. В същото време се привързва силно към стопаните си и е много обичлив.Телефона ми е 0888 80 20 40, моля помогнете да го спасим!
04-18-2018
от Tania Djabarska
1994 показвания

Търси спешно дом!

Търси спешно дом!
Намира се в полу-обезлюдено село и се е настанил при почти единствените му обитатели, където не е желан. Хората заплашват, че той и неговата сестричка ще бъдат "разкарани" ако не им се намери скоро дом. Моля и за приемен такъв. Кучето е добро, все още леко недоверчиво. Тежи едва 10 кг и няма да расте повече. Недохранено и гонено отвсякъде. Ако имате възможност да помогнете на едно прекрасно създание да живее, моля, свържете се с мен!
04-17-2018
от Biliana
252 показвания

Спешно търси дом!

Спешно търси дом!
Малка черна красавица търси спешно дом! Намира се в полу-обезлюдено село и се е настанила при почти единствените му обитатели, където не е желана. Хората заплашват, че тя и нейното братче ще бъдат "разкарани" ако не им се намери скоро дом. Моля и за приемен такъв. Кучето е много мило, социално и нежно. Тежи едва 10 кг и няма да расте повече. Недохранено и гонено отвсякъде. Ако имате възможност да помогнете на едно прекрасно създание да живее и да бъде обичано, както то обича, свържете се с мен!
04-17-2018
от Biliana
101 показвания

Щипка любов

Щипка любов
Подарявам малки, игриви кученца на 2 месеца.Нямат определена титла но са изключителни приятели.Те просто търсят уютен дом изпълнен с любов! ⯑
04-16-2018
от Тихомира Томова
129 показвания

Сара търси стопани

Сара търси стопани
Здравейте! Тази красавица е на около 3-5 години, прилича на Бретон Шпаньол. Имала е ужасен живот, спасена е от изоставен апартамент. Ваксинирана и обезпаразитеня е, предстои кастрация. Не може да остане още дълго в приемния си дом. Търсят се хора, които са търпеливи и добри, ще ги обича много! Намира се в София.
04-15-2018
от svetoslava valentinova
137 показвания

Ще дам добри ръце

Ще дам добри ръце
Лиза търси дом!
Ще дам добри ръце
За тези, които живеят в България, Варна.
Помогни ми да намеря собственика за прекрасно куче.
Дадохме й името Лиза, възраст около 1,5 години. Това е кучето на нашите съседи, които я заведоха в гората, завързаха го на едно дърво и го оставиха да умре. Но голямо желание за живот й помогна. Тя въжето въже, и отново се завтече към своите господари, които живеят в двора.
Съпругът ми и аз, когато видяхме, че няма козина напълно на мястото на яката, просто голо месо, в
04-13-2018
от Анатолий Коновалов
247 показвания

Кученце е без дом

Кученце е без дом
Той е късметчето на някой от вас. Вземете го !
0895077404
04-11-2018
от Неделина Павлова
286 показвания

Хъско търси дом

Хъско търси дом
Поредния сладур с дълга грозна история, която ще спестя. Има добри хора - претърпява операция на челюстта, има кой да го храни, обезпаразитен е вътршно и външно. На 6 7 годинки е и не е плюшена играчка.Но дворът, в който спи го делят няколко квартиранти,част от които вече се заканват и познавайки района - ще сторят лошото.Търсим му човек на място,който не иска куче, за да му е възглавница късно вечер.Разхождам го на повод, слуша, радва се на внимание.За повече-ФБ Десислава Дъбова,няма място тук
04-11-2018
от desi ivanova
248 показвания

Подарява се

Подарява се
Това е Лорка - една страхотна душица, чиито стопанин няма възможността да и даде нищо повече от това в момента- вързана на синджир и сама презповечето време до склад за дървен материал. Много енергична и добра, винаги гладна и готова да ти оближе лицето радостно. Няма и годинка още. Човекът ме помоли да опитам да и намеря пичовете, които ще и дадат, това което заслужава. Няма възможност да кача клиповете и цялата информация, моля търсете ме на фейсбук Десислава Дъбова или на 0889333701
04-11-2018
от desi ivanova
237 показвания
Резултати 1 - 15 от 790
AdsManager Classified Software powered by Juloa.com