Печат
Новини
Посещения: 1881

Създаването на общ приют за всички безстопанствени кучета по поречието на река Струма бе идеята, върху която се обединиха представители от общините Благоевград, Симитли, Струмяни, Кочериново, Кресна, Сандански и Петрич, съобщиха от пресцентъра на община Благоевград. На срещата общината бе представена от зам.-кмета по строителството и сигурността инж. Стоян Благоев.

Well already everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

В рамките на форума е постигнато принципно съгласие за изграждането на общ приют за безпризорни кучета , чрез създаване на сдружение между всички общини.

Общото начинание ще се финансира на пропорционален принцип спрямо броя на жителите в отделните общини. Всеки от участниците в срещата, сред които са били и представители на Областна дирекция по безопасност на храните, са поели ангажимент да внесат предложението в Общинските съвети по места, които да приемат решение за участие в сдружението.

На срещата е било обсъдено още и ситуирането на приюта в землището на село Церово.

Източник: focus-news.net