Печат
Новини
Посещения: 2295

Пловдивчанката Мария Ташева ще съди общината заради смъртта на кучето си, което според нея починало от стрес след новогодишната заря в града. Животното било нюфаундленд и носител на международни награди. Домашният любимец починал след 40-минутен гърч, след като получил оток на мозъка. Ветеринарят, прегледал животното , заявил, че то се е стресирало от продължителните гърмежи на Нова година.

Well already everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

„Ако искам някаква компенсация от община Пловдив, тя ще е 1 лев. За мен не е нормално по време на криза в държава, в която има толкова много гладни, жадни и боси, да се хвърлят луди пари за фойерверки", коментира Ташева. Тя подаде вчера искане по Закона за достъп до обществена информация да й бъде отговорено коя е фирмата, наета за празничните илюминации, колко са били гърмежите, колко време са продължили и колко струват на данъкоплатците. Според Ташева гърмежите от две тепета в града са продължили повече от час.

Зам.-кметът Стефан Стоянов твърди, че зарята не е продължила повече от 7-8 минути, а броят на изстреляните от две тепета залпове е между 2800 и 3000.