Кучетата, които са разкъсали британката Маргарет Ан Гордън в село Недялско, където стана инцидентът, може и да се окажат домашни.


Това става ясно от думите на говорителката на немския кастрационен център Тонка Петрова, която бе в селото и разговаря със свидетели, съобщи "Фокус". По думите й хората са изплашени и не искали да говорят.
Някои от тях обаче признали, че след трагедията всички кучета, нападнали англичанката, са убити от собственика и са погребани. Кметът на селото потвърдил, че ветеринари прибрали и настанили в приюта за животни в Ямбол бездомни кучета, които нямат нищо общо с инцидента.
Семейството, чиято собственост са кучетата-убийци, живее срещу къщата на англичаните, разказа Петрова. Чужденците купили къщата в края на селото заради красивата природа. Местните пък се страхували да минат оттам заради кучетата.
Дворът на българското семейство е пълен със селскостопанска техника, те отглеждат над 50 телета и почти толкова свине, добави Петрова. Кучетата били 8, живели в двора, но не били вързани. Свидетели от селото твърдят, че стопанинът много често изхвърлял умрели животни пред двора и кучетата се хранили с мърша. “Тези животни са били свикнали да разкъсват цели изхвърлени животни и вътрешностите им”, коментира Петрова.
Тя се е срещнала с приятелка на загиналата от селото – Мария Петкова, на 63 години. Петкова твърди, че Маргарет 6 пъти досега е била хапана от тези кучета, имала е рани по краката. Искала да се обади на полицията, но не смеела, не знаела как. Британката мислела да си купи къща в другия край на селото, защото се страхувала от песовете.
Във фаталния ден повече от час кучетата ръфали Маргарет Ан Гордън и са се чували писъците й, без никой да се притече на помощ, разказа Петрова. На жената се опитали да помогнат баба и внучка, живеещи наблизо, но кучетата се обърнали срещу тях и те се скрили в къщата си. Телефон има само в центъра на селото, в кафенето. Жените са нямали мобилни телефони. В сряда пък се твърдеше, че деца се опитали да изгонят кучетата, а накрая помогнал пастир.

Well afore everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It