През 2008 г. БЪЛГАРСКО ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЩИТА И ОПАЗВАНЕ НА ЖИВОТНИТЕ / БДЗОЖ/ навършва 10 години от създаването си. Това е и много и малко, но е чудесен повод да се видим и да отпразнуваме юбилея.
Каним Ви най-сърдечно да се видим на 31 май, събота в 11,00 часа в “Кучешкия парк” /малкия Южен парк, между басейна “Левски-Спартак” и хотел Хилтън/, булевард Арсеналски. Нека на този майски ден изпълним парка с радостен кучешки лай, песни, танци, хумор, веселие и нови приятели и и заедно с нашите домашни и улични любимци да наберем здраве и се заредим с оптимизъм сред природата.
Доведете на този ден и своите близки и приятели. Не забравяйте и Вашия домашен любимец/и/. На празника ще има забавления, вкусотии и приятни срещи не само за Вас, а и за четириногите ни приятели / породата не е изискване за участието/. Не пропускайте да ги запишете своевременно за някое от състезанията – аджилити, конкурси за природно дадена красота и интелигентност, за оригиналност на кучешко облекло или прическа, за прилика “стопанин/куче”, “музикално” или “танцуващо” куче и други инициативи на които и Вие можете да бъдете инициатори. Въпроси на ветеринарните лекари и кинолозите. Разкажете ни интересни случки с Вашите любимци. Пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., разгледайте www.bsapp.org. Звъннете ни на 0888 25 32 98.

На празника директно от грила ще се предлагат сандвичи, ветеринарните и киноложките консултации ще са безплатни, за минута ще нарисуват вашия профил, ще чуете любими песни или ще си припомните любими български хора, ще си задомите домашен приятел по Ваш вкус и предпочитание, ще станете член или съмишленик на БДЗОЖ и много, много други неочаквани от Вас изненади.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН, А ПРЕСТОЯ НА ПОЛЯНИТЕ Е НЕОГРАНИЧЕН ПО ВРЕМЕ!

Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It