Отворено писмо на колектива на телекомуникационния оператор срещу престъпното издевателство и нехуманноста на наши съграждани

Уважаеми граждани на гр.Русе,

Напоследък в нашите паркове стана често явление да виждаме отровени животни - кучета и котки. Вече налице са и няколко случая на отровени домашни любимци. Факт е, че това се извършва системно и целенасочено от хора, които нямат никаква хуманност у себе си. Хора, които не си дават сметка, че животните, отровени по този начин умират в страшни мъки. Хора, които не се интересуват от факта, че убиват както бездомни, така и домашни животни по особено жесток начин. Хора, които нехаят, че отровата, която безразборно хвърлят може да бъде погълната от други хора и ДА БЪДАТ УБИТИ ДЕЦА! Да, точно нашите и Вашите деца!
 
Ние не искаме да живеем в страх от своеволията на някой, който мрази животните! Затова екипът на "Нетуоркс-България" колективно предлага награда от 1000лв на всеки, който залови и документира престъпника или престъпниците, които извършват това нехуманно деяние. Ние не държим виновника да получи наказание. Правим това, защото единствено виновният знае къде са местата, на които е хвърлена отрова и само той може да ги посочи, за да бъдат те дезинфекцирани. Само тогава ние ще можем спокойно да разхождаме нашите деца и домашни любимци в парковете - така, както винаги сме го правили, мирно и с правото на свобода, което ни е дадено от Конституцията на нашата държава. Помнете, че тези животни имат правото да съществуват на този свят точно колкото и нас! Помнете, че хората - мъже, жени, деца, чиито домашни любимци ще бъдат убити днес или утре са обикновени хора като нас - и те ходят на работа, и те плащат данъци в надеждата, че всички ще живеем по-добре! Тези хора също ще страдат за своите животни, които вероятно са отгледали от малки! 
 
Уважаеми съграждани, молим за Вашата помощ! Ако вие изпитвате у себе си граждански дълг, помогнете да спрем тези, които ни тероризират за свое собствено удоволствие! Хората, които се дразнят от всичко живо и красиво в природата и затова искат да го убият. Това ли искате и Вие? Ако не сте съгласни с безразборното изтребване на животни, ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС! Можете да сторите това на тел. 0888 544 590 и 0897 027151, където се набират хора и средства за доброволни патрули в парковете.

Well along everyone have that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It