Диляна Попова е момиче с много лица – заради многобройните си превъплъщения като модел и новото си амплоа на актриса. Април 2011 ще се помни дълго от почитателите на красивата Диляна с актьорския й дебют във филма на Илиян Джевелков „Love.net” и сериала на bTV “Стъклен дом“. През април Диляна разкри и друго свое лице – на приятел на бездомните животни, на когото може да се разчита за помощ.

От това ще опита да се възползва малката Кори в опитите да намери нов, добър дом. Двумесечното кутре има едновременно шокираща и банална съдба – изоставена е. Шокиращото е, че това се случва, когато кученцето е само на десетина дни! Още непрогледнала, без изграден с помощта на майчината кърма имунитет, Кори е сложена в найлонова торбичка и подхвърлена посред бял ден пред зоомагазин в столичния квартал Лозенец. Мърдащото пакетче е намерено от невярващата на очите си собственичка на магазина Елена Анастасова-Милушева. Следват изтощителни дни на денонощно захранване на всеки 2 часа и притеснения дали животинката ще оцелее. Кори се справя и днес, два месеца по-късно, е глезено, поразително синеоко кученце, което добре осъзнава красота си.

В търсене на уютен дом и любящи стопани за своето малко момиче, Елена се обръща към екипа на Радио Magic FM. Така се стига до фотосесията на Кори със състрадателната Диляна.

От втората половина на април четири сини очи ще ни гледат от билбордите на News Outdoor и от корицата на списание „Моят приятел Кучето“.

Ако искате да осиновите Кори или друго куче или котка от кампанията „Вземи ме вкъщи“, без да отлагате посете сайта Dom.MagicFM.bg и вижте как можете да го направите.

BezDom.info е партньор на кампанията "Вземи ме вкъщи".

Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.