https://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Милена Тенчеваrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

СПЕШНА ПОМОЩ за две непрогледнали кученца

СПЕШНА ПОМОЩ за две непрогледнали кученца
Намрени на 25.10 в кашон в градинката на НДК, слепи, на около седмица. Имам 4-мес. кученце, спасено [...]
Намрени на 25.10 в кашон в градинката на НДК, слепи, на около седмица. Имам 4-мес. кученце, спасено от улицата, пътувам и работя много. Ако някой има възможност да се грижи за тях, поемам ваксинирането и обезпаразитяването им до 4-я месец. Ще се радвам да си намерят хубав дом. Благодаря!
0885 904 733 - Мария Петрова
10-27-2016
от Милена Тенчева
3027 показвания

Беки Бълхата - ОСИНОВЕНА

Беки Бълхата - ОСИНОВЕНА
Около 2-3-годишна, енергична, умна, с характер, очарователно привързваща се и гушлива. Казваме й Бек[...]
Около 2-3-годишна, енергична, умна, с характер, очарователно привързваща се и гушлива. Казваме й Беки Бълхата. Някога домашна. Вероятно изхвърлена. Сега е в приемен дом. Чудесно се разбира с котки, кучета, малки и големи хора. Към мъжете е леко резервирана. Ходи на повод, с хигиенни навици, тук не прави бели. Кастрирана, ваксинирана, обезпаразитена, с паспорт. Подходяща за младо активно семейство с деца или друг домашен любимец, за предпочитане от София.
09-18-2016
от Милена Тенчева
3746 показвания

Сърце за Точица

Сърце за Точица
Ако не я бяхме открили една нощ в парка, днес Точица или щеше да е сляпа, или убита от кучета. Да, н[...]
Ако не я бяхме открили една нощ в парка, днес Точица или щеше да е сляпа, или убита от кучета. Да, но сърчицето на хълбока явно й носи късмет, и към днешна дата малката филифльонка е здрава, обезпаразитена, домашна и много социална. СПЕШНО й търсим дом, защото живее с различни кучета и се тревожим за нея. Поемаме разходите по бъдещата й кастрация! Точица е на около 3 мес. и съжителства с друго намерено черно-бяло котенце - Антон, за което също търсим дом.
07-06-2016
от Милена Тенчева
1235 показвания

Намерено мъжко хъски

Намерено мъжко хъски
Намерено мъжко хъски в София, до лятното кино в Борисовата градина. Ако някой го търси, моля да се о[...]
Намерено мъжко хъски в София, до лятното кино в Борисовата градина. Ако някой го търси, моля да се обади на 0888 802 068.
09-12-2015
от Милена Тенчева
1566 показвания

Сладкишчето Барби - ОСИНОВЕНА!

Сладкишчето Барби - ОСИНОВЕНА!
Обичате ли сладкиши? Да ви представим тогава един – Барби или Барбадоса както ние й викаме, защото в[...]
Обичате ли сладкиши? Да ви представим тогава един – Барби или Барбадоса както ние й викаме, защото в него освен кафява захар, ванилия и щипка какао има и някои тайни пиратски подправки. Сладкишът е дребен на вид, втасвал само четири месеца и е изключително пристрастяващ, тъй като основните му съставки са любвегуш, галикоремче и дайцелувка. Поръсен е щедро с послушание и общителност, а на финала е добавена летлива капка срамежливост.
Ако искате да познаете вкуса на безусловното щастие, търсете феите-кулинарки Надка (0895 558 856) и Галя (0888 870 914).
08-12-2015
от Милена Тенчева
2787 показвания

Запознайте се с Грима - ОСИНОВЕН!

Запознайте се с Грима - ОСИНОВЕН!
Ако някой е останал без коте от есенната реколта, да ви представя Грима: очарователен млад господин [...]
Ако някой е останал без коте от есенната реколта, да ви представя Грима: очарователен млад господин на видима възраст месец-месец и половина, с тегло от внушителните 50 грама, с произход от южните квартали на столицата, притежаващ таланта на Худини и прилепчив като двойнолепяща лепенка 3М. Наперен, без капка свенливост, чак досадно социален, за който животът е едно ведро и изпълнено с приключения място.
10-23-2013
от Милена Тенчева
2460 показвания

Великолепната Мирка - ОСИНОВЕНА В ГЕРМАНИЯ!

Великолепната Мирка - ОСИНОВЕНА В ГЕРМАНИЯ!
Тя е красива, умна и изпълнителна, 2-3-годишна, под средния ръст (около 15-16 кг.), балансирана и мн[...]
Тя е красива, умна и изпълнителна, 2-3-годишна, под средния ръст (около 15-16 кг.), балансирана и много гальовна. С темперамент на голдън ретривър, с мека къса козинка и разкошни сетерски уши. Безпроблемна с деца, котки и кучета. Не лае, не прави бели, с хигиенни навици. Дава се кастрирана, ваксинирана и чипирана. Живяла е сред хора, после на улицата, а сега е в приемен дом, очаквайки своя човек!

КЪСМЕТ, КРАСАВИЦЕ! ЩЕ ЛИПСВАШ НА ВСИЧКИ НИ!
10-11-2012
от Милена Тенчева
4677 показвания
Резултати 1 - 7 от 7
Classified Ads Software powered by Juloa.com