https://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Радостrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Подарявам малки сладки котенца

Подарявам малки сладки котенца
Търсим грижовни хора, които да осиновят спасени от нас много сладки котенца. Те са две (мъжко и женс[...]
Търсим грижовни хора, които да осиновят спасени от нас много сладки котенца. Те са две (мъжко и женско) тигрови в тъмносиво-кафяво и едно мъжко, бяло с черни петна и с много ококорени очи. Вероятно са на един месеца, но вече се хранят. Тигровите са Крисия и Томи, а беличкото го кръстихме Фют, защото наистина е като малко дяволче! Много се страхува и съска, но не хапе. Обезпаразитени са с „Фронтлайн” и имат тоалетни навици. Вече искат да ги гушкат, само Фют още се страхува. За контакти:0885160016
07-05-2015
от Радост
1184 показвания

Сладки котенца от нашата Мишел

Сладки котенца от нашата Мишел
Предлагаме сладки котенца на месец и половина, които се родиха в нашия гараж от отгледана от нас ко[...]
Предлагаме сладки котенца на месец и половина, които се родиха в нашия гараж от отгледана от нас котка- майка. Искаме да кастрираме майката, затова бързаме да настаним малките котенца. Те са трички - две рижави – едното с малко беличко и третото котенце е бяло с много красиви черни петна и с черна маска на лицето! Разбира се, даваме ги на отговорни хора, които ще ги обичат и гледат в апартамент. За контакти: 0885160016.- Мила
07-05-2015
от Радост
1223 показвания

Черни котета носят щастие!

Черни котета носят щастие!
Търсим дом за две чисто черни мъжки котенца и едно черно-бяло (Зоро) - братчета на 8 месеца. Живеят [...]
Търсим дом за две чисто черни мъжки котенца и едно черно-бяло (Зоро) - братчета на 8 месеца. Живеят в пристройката на стара къща в кв. „Красно село”. За тях се грижат хора, които си имат котки у дома. Котетата са обезпаразитени, не са кастрирани. Моля ви, осиновете нашите питомци, за да си имат собствен дом и хора, на които ще създават топлина и уют.
02-23-2015
от Радост
1528 показвания

Чернобяла красавица си търси дом!

Чернобяла красавица си търси дом!
Даваме за осиновяване красиво чернобяло женско коте от сиамска майка. То е родено и израстнало в къщ[...]
Даваме за осиновяване красиво чернобяло женско коте от сиамска майка. То е родено и израстнало в къща с двор, гледано е добре. На 8 месеца е, с много красив бял нагръдник и интересно декорирана муцунка. Много е мила и привързана към хората. Живеем в центъра на София и й търсим дом, защото имаме и други котки.
02-17-2015
от Радост
1974 показвания

Търсим дом за котенцето Мишел

Търсим дом за котенцето Мишел
Мишел е женско котенце на 6,5 месеца. Отгледано от жена, с магазин за котешки храни и приятелката й,[...]
Мишел е женско котенце на 6,5 месеца. Отгледано от жена, с магазин за котешки храни и приятелката й, но и двете си имат котки. Живее в пристройката на стара къща. Много е красиво и мило. Има много красива окраска с бял нагръдник, рижави петна и тигрово-сиви шарки. Обезпаразитено е за външни и вътрешни паразити. Много ни се иска да му намерим дом с хора, които ще се грижат за него. Моля ви, осиновете нашата Миши, тя ще внесе специален уют във вашия до !
02-03-2015
от Радост
1481 показвания

Котенцето Роналдо си търси дом

Котенцето Роналдо си търси дом
Рони е мъжко котенце на 5 месеца. Той е бял с приятни тъмносиви тигрови петна по козината си. Има ин[...]
Рони е мъжко котенце на 5 месеца. Той е бял с приятни тъмносиви тигрови петна по козината си. Има интересни жълти очи, розово носле и бяло личице със сиво брeтонче, сякаш направено нарочно за хубава прическа. Обезпаразитен е и има тоалетни навици. Много е гальовен и игрив, много обича да го гушкат. Той е много любвеобилно котенце. Напоследък има хубав апетит и много му се играе с топки. Търсим подходящ дом и хора, които ще обичат нашия Роналдо!
01-25-2015
от Радост
1380 показвания

Котенцето Рони търси топъл дом

Котенцето Рони търси топъл дом
Рони е мъжко котенце на 3-4 месеца. Той е бял с приятни тъмносиви тигрови петна по козината си. Има [...]
Рони е мъжко котенце на 3-4 месеца. Той е бял с приятни тъмносиви тигрови петна по козината си. Има розово носле и бяло личице със сиво брeтонче, сякаш направено нарочно за хубава прическа. Обезпаразитен е и има тоалетни навици. Много е гальовен и игрив, много обича да го гушкат. Има повече нужда от нежност и любов, отколкото от храна. Яде малко. Търсим подходящ дом и хора, които ще обичат нашия Рончо.
12-10-2014
от Радост
2025 показвания

Котето Сънчо търси своите хора!

Котето Сънчо търси своите хора!
Съни е мъжко котенце видимо на два месеца. Сам дойде до нашата врата. Приютихме го, но вече имаме дв[...]
Съни е мъжко котенце видимо на два месеца. Сам дойде до нашата врата. Приютихме го, но вече имаме два котарака и няма как да го задържим. Той е обезпаразитен и с хигиенни навици. Не е капризен на хранене. Бял е със сиво-черни петна. Има сладка муцунка с розово носле и копринена козинка. Мърка и обича да трамбова с предни лапички, когато му се радват. Моля ви, осиновете малкия Съни - ще стане голям масажист! За контакти: 0885160016 - Мила Владимирова.
11-06-2014
от Радост
1294 показвания

Подарявам красиво котенце!

Подарявам красиво котенце!
Цвети е красиво женско котенце на четири месеца. Намерихме я като бебе в дъжда, покачена на едно дър[...]
Цвети е красиво женско котенце на четири месеца. Намерихме я като бебе в дъжда, покачена на едно дърво. Тя е с трицветна шарка в бяло, черно и оранжево – разновидност „Изабела” на късокосместата европейска порода.

Има сладка муцунка с бенка на нослето. Много е умна, гальовна и игрива. Не е капризна на хранене. Обезпаразитена е и изкъпана. С перфектни хигиенни навици. Даваме я на хора, които много ще я обичат.
09-27-2014
от Радост
1559 показвания
Резултати 1 - 9 от 9
Classified Ads Software powered by Juloa.com