fbpx
Печат
Новини
Последни новини
Посещения: 10545

ImageВсе повече стават хората, които спасяват изоставени на улицата кучета и котки и им търсят постоянни стопани. За съжаление повечето вече имат по няколко домашни любимци и един от основните проблеми е временното настаняване на спасените животни, а доста от тези животни се нуждаят от време за възстановяване от физическии психически травми. Приютите вече са препълнени, а настаняването в хотел не е по джоба на всеки. „Без дом”, списание „Моят приятел кучето”  и Зоомания започват кампания за намиране на приемни семейства. Ако имате възможност да приемете в дома си куче или коте за период от един до три месеца срещу скромно заплащане /разходите за храна и медикаменти се поемат от попечителите на животните/, пишете ни. Могат да се включат и хора, които разполагат с къща с добре оградено дворно място. Животните ще са ваксинирани и обезпаразитени.

За контакти: 02/851 92 25. 02/989 13 79 /от 10 до 17 ч., без събота и неделя/, 0889 468 098 както и и-мейли info@bezdom.info и rtoneva@abv.bg

Можете също да пишете и в темата в нашия форум.

Well already everyone be aware of that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.