На  27 май 2007 (неделя) от 11.00ч. в кв. Лозенец, ул.Люба Величкова (кв. Хладилника по посока ЗООПАРКА, непосредствено след прелеза вляво) ще се състои ОТКРИВАНЕТО на Кастрационен център „Надежда” за посетители.

 

Кастрационен център “Надежда” се стопанисва от сдружение „Германо-Българска помощ за животните”. Центърът е изцяло ремонтиран и оборудван за извършване на кастрация и лечение на бездомни животни. Сдружение „Германо-Българска помощ за животните” работи в България от пет години в редица български градове – Добрич, Шумен, Русе, като спомага за решаването на проблема с бездомните кучета по начин, признат от международната практика и Световната здравна организация. Дейността по кастрация, обезпаразитяване, ваксинация, маркиране и връщане по места на обработените животни се финансира изцяло от сдружението.

От есента на миналата година „Германо-Българска помощ за животните” подпомага и дейността на Столична община, като дарява консумативи за кастрацията на животните в Общинския център в Сеславци.

Григор Димитров, Председател на „Германо-Българска помощ за животните”

Тел. 0049 6633 91 98 65

Факс:0049 6633 91 89 79

e-mail: dt-bgTierhilfe.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Site:   www.db-tierhilfe.de

Well along everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.