Към всички, които обичат животните и искат да им помогнат. На 29.06. посетих т. нар. "кучкарник" в град Видин. Там имаше сигурно около 30 кучета - всичките в окаяно състояние - живи скелети. По-голяма част от тях видимо са били домашни - има жълто коли, два пудела, черен дог и др. Другите кучата също са симпатични. Животните са държани в ужасяващи условия - лежат в собствените си изпражнения и не ги хранят изобщо. Наблъскани са всичките в две клетки и в двете нямаше оставена храна. Толкова са слаби, че имаше кучета без никаква мускулатура. Едното от слабост и в опит да премине между двете клетки остана по средата и докато аз бях там и въпреки настояванията ми гледача не отиде да му помогне. Според единствения гледач всичките, без изключение, ако не бъдат осиновени ще бъдат убити. Сигурно ще ги убият съвсем скоро. Мълвата говори, че в град Видин кучетата се убиват с лопати. Има и малки кучеца, които са отделени - на тях им бяха сложили сух хляб. Малките са кафяви и са дребна порода. Аз вече платих за спасяването на едно кученце /дребничко и бяло/, чието единствено прегрешение е че в студените дни е спало на постелките пред вратите. Една баба му намери стопанин и в понеделник ще го прибере от кучкарника.
Моля всеки, който иска да помогне и да спаси муцунка от капана на смъртта, нека да си осинови животинче - таксата е 27 лв. и се плаща във фирма ЕкоТитан, чиито офис е непосредствено до Централна гара в центъра на град Видин. Кучетата се намират в края на кв. "Строител" по пътя за бившия панаир. Благодаря на всички, които се отзоват. Ако някои иска да сподели нещо моят e-mail е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Well afore everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.