Вече започна гласуването на публиката в конкурса БГ сайт. "Без дом" участва в категориите "Общество" и "Личен сайт". И в двете категории сме записани като "Страничка за животните без дом". Надяваме се с участието си в конкурса да популяризираме не само нашия сайт, но и темата за бездомните животни в България и отношението към тях. Можете да помогнете за това, като гласувате на посочените линкове.

Самото гласуване протича по следния начин: в Стъпка 1 избирате своите фаворити, като имате право на един сайт във всяка категория, след което натискате надписа "Стъпка 2" и в прозореца, който се отваря, въвеждате своя и-мейл. На него ще получите писмо за потвърждение. За да бъде валиден вашият глас е необходимо да активирате линка, посочен в писмото. С натискането на бутона "Гласувам" ще потвърдите, че това е окончателният ви избор! С един имейл адрес може да се гласува еднократно.

Well yet everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.