Българско общество на защитниците на животните от избиване (БОЗЖИ)-Р. България, организира Пресконференция на 03.12.2006г. от 13ч. в БТА-София на тема:

„АГРЕСИЯТА СРЕЩУ ЖИВОТНИТЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА
АГРЕСИЯ МЕЖДУ ХОРАТА”

В Пресконференцията ще учавстват НПО за защита на животните, които са членове на БОЗЖИ, от Видин, Лом, Враца, Габрово, Добрич, Шумен, Варна, Сливен, Перник, Кюстендил и др. и НПО за защита на животните от София и страната.
Пресконференцията ще продължи КАМПАНИЯТА, която стартира в БТА на 19.11.2006г. с темата: „Изолаторите за кучета в България –съоръжения за злоупотреби и корупция”.
Схемата ИЗОЛАТОР-ЕВТАНАЗИЯ, която „работи” от 1999г. досега е погълнала милиони левове от бюджета на страната, а проблемът с бездомните кучета остава нерешен. Затова тя трябва да бъде спряна веднъж завинаги.
Схемата ИЗОЛАТОР-ЕВТАНАЗИЯ няма място повече в България, която от 01.01.2007г. влиза в Европейския съюз.
За нас, БОЗЖИ, както и за цялата природозащитна общност в България, схемата ИЗОЛАТОР-ЕВТАНАЗИЯ,(от 1999г. досега), във всичките си модификации - без изключение - месеци и години, ерозира съзнанието на децата и младите хора, на гражданите в България. Тя показва открито и безцеремонно пред всички:
• Безнаказано убиване на бездомни кучета (и не само на тях) всеки ден, при това регламентирано от Закона за ветеринарно-медицинската дейност (ЗВД);
• Убиването на кучета в България е превърнато в професия на щат и със заплати от бюджета;
• „Системно” изчезване на кучета, които не са закарани на Екарисаж, а отиват по други направления – за кожи, месо и т.н.
Ние, природозащитниците в България предупреждаваме:
Да не забравяме никога, че кръвта на животните и кръвта на хората има един и същи цвят!
Омразата, жестокостта и садизмът към животните много бързо прерастват в омраза, жестокост и садизъм между децата и между възрастните.
Агресията срещу животните възпроизвежда агресия между хората и е наи-опасната инвестиция на България в бъдещето.


За допълнителна информация:
Моб.тел. 0898 59 16 79 – Д-р Йорданкa Цачева
Тел. 066/870 663, 066/806 914
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

С уважение:

Д-р Йорданка Цачева
Председател на БОЗЖИ
Р. България

Well yet everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In specific on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.