fbpx
Печат
Новини
Личности
Посещения: 13144
Елизабет II е вторият британски монарх след кралица Виктория, който празнува 60 години на престола. Въпреки това в личния си живот според свидетелствата на близките тя оставя решенията, касаещи семейството, на своя съпруг принц Филип. Както в държавните дела, така и у дома кралицата остава дипломат, предпочитайки да изглажда всички спорове и конфликти. На младини принцеса Елизабет казва на своя инструктор по езда: "Ако не бях такава, каквато съм, бих искала да изживея живота си сред природата, а около мен да има много коне и кучета."

Well along everyone be familiar with that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Неотдавна лекарите са посъветвали 85-годишната дама да не язди повече. Малко след това в пресата се появяват снимки на Елизабет на кон на разходка с внуците. В именията си кралицата развъжда чистокръвни породи коне, които участват в състезания. Самата Елизабет е ревностен фен на всякакви надбягвания, но никога не участва в залаганията. За своя 18-и рожден ден принцеса Елизабет получава кучка корги на име Сюзан. Днес кучетата корги на кралицата - Финикс, Фирос, Келпи и Суифт - са внуци по пряка линия на Сюзан. Кралицата притежава и четири дорги (смесена порода корги и германска хрътка) - Харис, Бранди, Сайдър и Бери. Кралицата се грижи сама, доколкото е възможно, за своите кучета, които се местят заедно с нея от дворец в дворец и живеят в личните й покои.