fbpx
Печат
Новини
Личности
Посещения: 4638

Като много други отговорни хора, филмовата звезда Крис Евънс също прекарва времето си в самоизолация през последните седмици. И докато домашната карантина е в състояние да докара нервна криза на много хора, Капитан Америка се чувства отлично. Не само защото семейството му е здраво и е с него, но и заради един много специален член на домакинството - осиновеното куче Доджър. 

За Евънс е ясно, че ако не е присъствието на Доджър в дома му, времената биха били много по-тежки. Именно затова в скорошно онлайн видео интервю той сподели как преодолява трудностите, които пандемията от COVID-19 налага. Попитан какво би посъветвал хората, за които животът в самоизолация е предизвикателство, Евънс отговори: "Знаете ли какъв би бил съветът ми? Осиновете куче! Всеки трябва да си вземе куче. Ако нямате куче до себе си, особено сега, губите страшно много." След което Евънс завъртя камерата на компютъра си, за да видят зрителите, че до него е Доджър. 

Крис Евънс осиновява Доджър през 2015 г. Попитан каква порода е домашният му любимец, той отговаря: "Нямам никаква идея, мелезче е". Единственото, което има значение за него, е да бъдат заедно с Доджър, особено в ситуация като сегашната. Актьорът е убеден, че осиновяването на куче може да донесе радост и на много други хора по време на пандемията. 

По време на принудителната изолация у дома, Крис Евънс редовно споделя в социалните медии свои снимки с Доджър. Един от постовете му дори е "написан" от Доджър, който недоумява защо не излизат в парка и моли Крис да се събуди, за да го нахрани.

https://twitter.com/ChrisEvans/status/1249320683743719425

По материали на: www.iheartdogs.com