От няколко дни във фейсбук страниците, посветени на животните , предупреждават, че млад мъж под името Frigus Magnus осиновява малки котета, за да храни змиите си с тях. Става дума за Евгени Андреев с псевдоним Аспидовот софийското село Горни Ло-зен, който преди години засне видеа как храни отглежданите от него змии (боа удушвач, тигров питон и чифт каскавели) със зайчета и котета, взети по обяви за осиновяване. 

Well yet everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

На видеата ясно се вижда как в терариума на Аспидов змиите ухапват и задушават жертвите си. През 2009 г. от „Четири лапи " подават сигнал за зверствата на Аспидов и разпространяват информацията по медиите. След проверка на полицията се оказва, че Аспидов е напуснал обитаваното под наем жилище в Горни Лозен, раздал е част от змиите си и е заминал за Чехия. Скорошният сигнал във фейс-бук е подаден от Animal Hope Bulgaria Varna, но конкретни доказателства за завръщането на Аспидов няма. „Важно е хората, даващи животни за осиновяване, винаги да проверяват при кого и къде ще живеят домашните любимци. На сайта ни могат да намерят анкета, която да им помогне при търсене на осиновители", коментира за „24 часа" Явор Гечев от „Четири лапи ".