fbpx
Печат
Новини
По света
Посещения: 5193

Хиляди защитници на животните протестираха в Истанбул срещу проект на правителството да махне скитащите животни от центъра на градовете. Според тях подобен закон ще обрече животните на смърт.

Well yet everyone know of that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Надувайки свирки и скандирайки лозунги, близо четири хиляди активисти, някои заедно с домашните си любимци, се насочиха към площад Таксим. Участниците в демонстрацията разкритикуваха усилията на правителството да унищожи многобройната популация бездомни животни, които според тях се изхранват и стерилизират благодарение на защитниците на животните.

"Това не са само котки и кучетата, те са наши деца!" гласеше огромен бандерол, разпънат от протестиращите. Те настояват правителството да се откаже от готвения закон, който предвижда и ограничаване на броя на домашните животни в домакинствата. Предстои текстът на проекта да бъде гласуван в парламента.

Миналия месец гласуването бе отложено след протест на повече от 10 000 активисти в цялата страна.