fbpx
Печат
Новини
Последни новини
Посещения: 8720
“Кучета изядоха англичанка” е едно от водещите заглавия в пресата вчера и днес. Мине се не мине време и медиите ни гръмват с по някой подобен потресаващ случай. Първо беше жена, нападната докато тича в парка, след това едногодишно дете беше изядено от дворни кучета, сега псетата посегнаха и на чужденка! Този път в никому неизвестното ямболско село Недялско с население 338 души англичанката Маргарет, на 58 г. е била нападната от кучета. Проверили-непроверили информацията, медиите веднага отсякоха – бездомни кучета са нахапали жената до смърт. Впоследствие се оказва, че кучетата са домашни, развъждани безконтролно и оставени да се скитат по улиците, на всичкото отгоре е имало и доста оплаквания, но никой не е обърнал внимание. Но кого го е грижа вече, медиите са си направили скандала, новината е вдигнала тиража.
Не това е важното обаче. Далеч по-интересно е, че този битов инцидент попада на първите страници на вестниците само 24 ч. преди в пленарна зала на второ четене да влезе Законът за защита на животните. Може би е само съвпадение, а може би не съвсем. Но нека си зададем логичния въпрос – кому е изгодно да няма такъв закон в България? Да разгледаме фактите:


Well already everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinctive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.


Е, след всичко изброено, дали е случайно, че за 24 ч. с. Недялско стана центърът на България? Надали. А защо само ден преди гласуването? Ами защото в България всяко чудо е за три дни.