Кучета водачи летят безплатно със собствено място в самолет, за което не се заплаща допълнителна такса. Това е според европейския регламент 1107, който е със силата на закон по отношение на европейските авиопревозвачи. Хората с физически увреждания и затруднено придвижване трябва да получават безусловна и безплатна помощ на всички летища от общността, като тя включва подкрепа, свързана с ориентацията, придвижване с количка, както и качване на ръце и разполагане на пътника на седалката му в самолета. 

Летището в Рига се очертава най-модерното по отношение обслужването на хора със затруднения в придвижването, каза за "Монитор" проф. Ан Фрай от Европейската авиационна комисия. Тя поясни, че в Европа близо 5 млн. пасажери годишно се нуждаят от помощ при пътуване със самолет.

За 2008 г. поне 7 аварийни кацания заради здравен проблем на борда са направени на софийското летище, което може да поеме случаи от инфаркт до израждане на бебе. В един от случаите шведска туристка се е приземила в клинична смърт. 

Well along everyone know that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.