Серия убийства на че­тириноги шокира живе­ещите в района на Джендем тепе в Пловдив.

На трупове на убити малко коте и кученце се натъкнала пловдивчанката Пенка Попова при една от традицион­ните си разходки по главната алея на тепе­то, разкри тя пред "Телеграф". Ден по-рано неин познат открива друго мъртво малко животно.

Според Попова убийствата са дело на маниак, който мрази животните. Районът е чист и там не се срещат бездомни животни. От отдел "Екология" в об­щината са алармирали Второ районно управ­ление, на чиято терито­рия се намира Джен­дем тепе. Ченгетата са направили оглед на местопрестъплението, а от Общинска охрана са поели ангажимент да усилят патрулите в околността. В следва­щите дни един пешехо­ден патрул и друг на кола ще обхождат чес­то тепето, обещаха от общината.

Общинските еколози са иззели телата на мъртвите животни, за да ги предадат на екарисажа и така да пре­дотвратят зарази в го­рещото време. Полици­ята тепърва ще устано­вява дали има извър­шено престъпление.

Well yet everyone see that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.