Печат
Новини
Последни новини
Посещения: 7088

Британско семейство, което от няколко години живее в Рудо­зем, е толкова шокирано от съд­бата на уличните кучета у нас, че учреди фондация, с която да съ­бира пари за спасяването им.

Даян и Антъни Роулс вече уреди­ли осиновяването на 16 песа от заг­рижени холандци, а следващото им пътуване до Страната на лале­тата е идния месец, когато още ня­колко четириноги ще намерят се­мейства. За целта са нужни 2312 евро. Събират се от дарения. В сайта на фондацията www.streetdogrescue.com непрестанно минават надписи с имената на последните дарители. Някои допринасяте по 5 евро, други - с 500. Притокът е неп­рестанен - зоолюбителите вече наближават заветните 2300 евро. Фондацията вече има и група във Фейсбук, а обръщението им към по­сетителите е повече от трогателно: "Кучетата, за които се борим, не са агресивни и опасни, а много добри и мили. Сърцераздирателно е да ви­диш как едно такова кутре отива до някой минувач, маха с опашка и се търкаля радостно по земята, са­мо за да бъде жестоко изритано от въпросния човек", е част от него.

Well yet everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.