От днес в гр. Сопот „Четири лапи” започва едноседмичен проект за кастрация, ваксинация и обезпаразитяване на безстопанствени кучета и котки, съобщиха от организацията. Животните ще се оперират в мобилна клиника, която ще е разположена в покрайнините на града. Това е деветият подобен проект на международната неправителствена организация у нас за тази година, като общо обработените животни вече са над 1500. Приоритет в работата на природозащитниците ще бъде кастрирането на бездомните кучета на територията на Вазовските машиностроителни заводи. Поради голямата площ на заводите и многото изоставени сгради, броят на скитащите четириноги там е по-висок.
По време на проекта „Четири лапи” ще предлагат и безплатна кастрация за домашни любимци на социално слаби хора, които не могат да си позволят манипулацията. От „Четири лапи” са категорични, че само чрез масова кастрация на всички кучета и котки може трайно да се намали броят на бездомните животни, тъй като основната причина за проблема е притокът от дома към улицата.

Well along everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In distinct on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Pin It