fbpx
Печат
Новини
Последни новини
Посещения: 7381
Благоевградският котарак Пухчо бе спасен от стопанина си късно миналата нощ, предаде БГНЕС. Към 18 часа във вторник на 112 подали сигнал, че 8-месечният Пухчо на сем. Теодосиеви се е покатерил на дърво и не ще да слезе. Домашният любимец се оказал на елата, след като бил подгонен от куче. Учениците пък от Националната хуманитарна гимназия (хуманитарна, я) го замеряли със снежни топки, което допълнително стресирало Пухчо. На върха той очевидно решил, че няма да мърда оттам предвид лошотията на света.

Well along everyone know that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Екипът огнеборци, отзовали се на повикването, не пожелали да ползват стълба, пречели им и гъстите клони на дървото. Така че постояли и си заминали.

Към 22 часа, след като се прибрали от Прошки, Богдан и Красимира Теодосиеви видели, че котаракът продължава да се гуши в клоните на дървото на височина 10 метра и да мяука. Богдан взел стълба от съседи, опрял я до елата и свалил полузамръзналия Пухчо. После му наложил домашен арест, за да не би палавникът да хукне пак навън и да забърка нова каша.

Източник: www.sega.bg

Видео: www.bgnes.bg