Полицаи, пожарникари и представители на общинското предприятие "Екоравновесие" разбиха врата на миризлив апартамент в столичния квартал "Младост". Час след полунощ униформените се отзовали на сигнал от съседи, че в жилището на седмия етаж на бл. 30 има разложен труп. Освен от непоносима смрад на етажа те били посрещнати с ожесточен лай на кучета от дома.

Well along everyone have that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Полицаите потърсили собственика, но след като не успели да го открият, извикали пожарникари, за да разбият вратата. Огнеборците отворили, но мигновено били нападнати от две кучета и 15-ина котки . Полицаите се видели в чудо и се наложило по никое време да извикат и хората от "Екоравновесие", за да усмирят животните . Две от кучетата били "арестувани" и откарани в приюта за четириноги в софийското село Сеславци. В апартамента на отворени прозорци били оставени само котките.

"Можеше да паднат от седмия етаж, тези хора изобщо не мислят. Всички съседи са настроени срещу нас. Нямат право да нахлуват така в жилището ми", вайкаше се вчера собственичката Ани. С приятеля й Илиян бяха отишли, за да си освободят домашните любимци.

Междувременно съседката под тяхното жилище Борислава Виске се оплака, че комшиите й държат любимците си на балкона, не ги извеждат навън и те уринират върху прозорците й. Действително жилището й бе с течове по тавана и балкона. Други хора от блока също скочиха срещу комшиите, фенове на четириногите. "И ние гледаме кучета , но такова чудо няма. Те просто не ги извеждат на разходка и тормозят животните ", нареждаха гневно съседите. От Столична община обяснили, че единствено може да се наложи глоба от 20 лева и посъветвали спорът да се реши в съда.

Pin It