Над 900 кучета са били заловени от “Екоравновесие” за последните два месеца. 782 от тях са били кастрирани и им е поставен чип. 126 кучета са осиновени от граждани, 324 са в приютите на “Екоравновесие”, а 479 кучета са върнати обратно на улицата, заяви шефът на общинското дружество Манол Нейков.

Well yet everyone have that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Ежедневно се подават сигнали за захвърлени на улицата домашни кучета. Повече от изхвърлените животни са породисти, едри кучета. Стoлична община, съвместнио с “Екоравновесие”, започва проект за кастрация и чипиране на дворни кучета по райони. Нейков уточни, че това ще е напълно безплатно за стопаните. Първият район, през който ще се проведе акцията, е Нови Искъ” от 1-ви до 30-и април.

“На телефоните на “Екоравновесие” вече е в пъти по-спокойно. Агресивните кучета са намалели драстично и не получаваме толкова сигнали”, каза Нейков. За периода януари-февруари 2013 са подадени общо 1629 сигнала.

Източник: offnews.bg

Pin It