Столични помияри се заселват и бродят из Перник. И дузина на ден стигало понякога преселението на кучета от София. Скитниците, разбира се, не биели път сами 30 км от столицата до миньорския град. Нямало никакво съмнение, че изцяло с човешка помощ се осъществявала миграцията.

Well along everyone know of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In particular on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Най-често емигрантите от София попадали в един от най-близките до столицата пернишки квартали - Драгичево. Местната управа се видяла в чудо. Непрекъснато алармирали кучкарника в Перник, откъдето се отзовавали на сигналите за скитащи кучетата и изпращали кола да ги прибере. Още на следващия ден обаче в Драгичево с изненада установявали, че пак са се напълнили незнайно откъде с нова порция бездомни помияри. Не може да се каже със сигурност откъде идват, но очевидно по нощите се докарват с кола и се пускат тук, твърдят в пернишкото село. Според местните най-вероятно кучетата идват от столицата, „защото сме най-близко". В Драгичево дори вече замисляли да отвърнат на удара. И без това повечето хора от селото работели в София. Нищо не ни пречи всеки да натовари сутрин по едно псе и да им го върнем на софиянци, гласи заканата.
Pin It