Печат
Новини
Страната
Посещения: 3026

Съветникът К. Икономов иска оставката на зам. кмета Г. Милев за убийство на скитащи и домашни любимци

Домашни и скитащи бездомни псета се убиват и изхвърлят на градското сметище, доказа след свое разследване благоевградският композитор и общински съветник Кирил Икономов. Миналата сряда изчезнало кучето-пазач Жаба, охраняващо паркинга на комплекс “Кончето”, ползван от Икономов. Пазачът записал номера на автомобила, на който е натоварено кучето, след като е простреляно със стреличка. Икономов и племенникът му Ангел Гюров открили ладата Бл А 0159 в село Падеш, неин собственик е бившият полицай Ангел Ружин. Шефката на фирма “ДДД” ЕООД Балева, наета от общината да разчисти града от скитащите кучета, ми зарежда прашката, аз стрелям, обясни пред репортер на “Струма” бившият полицай Ружин.

Well already everyone be aware of that generic levitra for sale found with ease in the Internet. In exclusive on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.

Според Кирил Икономов стреличката е намазана с отрова, която освен че убива кучетата, които се изхвърлят на сметището край село Бучино, е опасна и за гражданите и децата. Представи си нощем полицаят да не уцели кучето, а човек, ще умре до пет минути, каза Икономов. Отровата убива само кучета, на човек причинява силно разстройство, обясни Ружин. Фирмата на Балева му плаща по 4 лв. за всяко простреляно куче. На циганите от махалата пък плащат по 2 лв. да хванат екземпляр, кучетата се карат в приюта, в двора на общинската фирма “Биострой” под село Мощанец. Там ги убива циганин на име Захарин и ги изхвърля на градското сметище, обясни резултатите от разследването си К. Икономов. Той твърди, че през миналата седмица са убити над 20 кучета, както и расови домашни котки, чиито кожи се продават. На влизане в двора на “Биострой” той се обади по GSM-а си на заместник-кмета Георги Милев, който му забранил да влиза в базата, с обвинение в самоуправство. На следващата сесия поставям с изключителна сериозност този въпрос на вниманието на съветниците, искам уволнението на кмета Георги Милев и всички останали по тази престъпна верига, закани се Кирил Икономов.

http://www.struma.com/cgi-bin/archive.cgi?year=2006&month=09&day=04&issue=4358&page=news&article=1