https://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от marinarss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

подарявам две слладки кученца

подарявам две слладки кученца
Подаряваме две кученца дребни породи-кръстоски - двете женски, майки и дъщеря(бялата), на по 5 и 2 г[...]
Подаряваме две кученца дребни породи-кръстоски - двете женски, майки и дъщеря(бялата), на по 5 и 2 години. Намират се в село Старосел, и първото условие за кандидатите - да имат възможност да отидат на мястото да ги вземат, най-добре двете заедно, тъй като собственикът няма възможност да ги доставя. В тази връзка желателно кандидат -стопани да бъдат от Пловдив или околните села. Молим да е се обаждат хора с сериозни намерения.
02-03-2016
от marina
1735 показвания

Подарявам на приятел за цял живот

Подарявам на приятел за цял живот
Подаряваме само на сериозни женско куче на 4 месеца, има белези на каракачанка, с име Чери (Череша),[...]
Подаряваме само на сериозни женско куче на 4 месеца, има белези на каракачанка, с име Чери (Череша), ваксинира с последователно с петвалентна ваксина и обезпаразитена. Спасихме я, като я извадихме от реката още едва отворила очички, и тя не спира да ни дарява с обич и преданост. За съжаление се налагаме да заминем извън България за половин година и няма кой да я гледа. Намира се в село Старосел, но сме готови да я закараме, където е необходимо, след предварителна среща.
07-08-2015
от marina
3399 показвания

Подаряваме

Подаряваме
Подаряваме три мъничета за домашен любимец или за пазач на къща. Намерени са на Драгановите гробища,[...]
Подаряваме три мъничета за домашен любимец или за пазач на къща. Намерени са на Драгановите гробища, изхвърлени в един кашон, от 6 оцеляха 3 - две мъжки и едно женско. Има белези на някаква порода, но засега не можем да определим, след 2-3 седмица ще са готови за даване. Дано да имат такъв голям късмет и за нататък!
09-10-2014
от marina
4605 показвания

ТЪРСИМ ЗА ПИПИ, ЧЕРНЬО И РИЧИ

ТЪРСИМ ЗА ПИПИ, ЧЕРНЬО И РИЧИ
Има добрина на този свят и повече добри хора, отколкото лоши.Историята на тези останали живи три мън[...]
Има добрина на този свят и повече добри хора, отколкото лоши.Историята на тези останали живи три мъничета го доказва. Една жена, които не можела да подмине тези безпомощни същества и другата, която денонощно се грижи за тях.Вече отвориха очички, обикалят и след 2-3 седмици ще са готови за новия си дом! Кой ще иска да ги вземе - това ще бъде втората част от история със щастлив край. Има едно момиче- най-лакома, най-здрава и голяма. И двете й братчета. Чакаме някой да ги поиска!
08-24-2012
от marina
3179 показвания
Резултати 1 - 4 от 4
Classified Ads Software powered by Juloa.com