https://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от Лидияrss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

Баяр търси дом

Баяр търси дом
Това е Баяр! Той е поредната история за тормозено и изхвърлено куче. Намерих го до кофа за боклук, [...]
Това е Баяр!
Той е поредната история за тормозено и изхвърлено куче. Намерих го до кофа за боклук, в едно забравено от всички село. Едвам се изправи за да дойде и да ми се порадва. Не издържах и го взех. Сега той е здрав, красив и готов да бъде осиновен.
Моля Ви, помогнете да намерим дом на това голямо момче.
Баяр има хигиненни навици, ходи на повод и не е претенциозен на храта. Също така е и добър пазач.
Който се интересува моля да се свърже с мен. Мога да дам допълнителна ингормация и снимки
05-21-2017
от Лидия
2077 показвания

Тоби е щастливо осиновен

Тоби е щастливо осиновен
Намерихме го на строеж, влачещ се по корем и уплашен до смърт. След като го заведохме на лекар се ок[...]
Намерихме го на строеж, влачещ се по корем и уплашен до смърт. След като го заведохме на лекар се оказва, че е прострелян и съчмата е минала през гръбначния стъл и белия дроб, но Тоби като по чудо е жив. Месеци наред се бори с парализата, но ето че има добро и той отново ходи. Въпреки причиненото му от човек Тоби е запазил любовта и доверието си в хората.
Днес той е щастлив със семейството, което го осинови.
03-14-2016
от Лидия
1449 показвания

Наверена женска немска овчарка

Наверена женска немска овчарка
Днес 15.05.2015 г., на околовръстното на гр. София е намерена женска немска овчарка. Социална и с до[...]
Днес 15.05.2015 г., на околовръстното на гр. София е намерена женска немска овчарка. Социална и с добронамерено поведение. Определено е домашно куче и може би някой я търси. Който си я познае или има информация за стопаните й може да се свърже с нас на 0878 580 945.
05-17-2015
от Лидия
1769 показвания

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!
Това е една обикновена история за едно необикновено коте, извадено от двигателя на една кола. Въпре[...]
Това е една обикновена история за едно необикновено коте, извадено от двигателя на една кола. Въпреки уличните несгоди това коте е запазило любовта и привързаността си към хората.
Днес Бети се радва на новото си семейство, което ще я дари с обич и топлина!
04-16-2015
от Лидия
1712 показвания

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!
Това е Рона. Поредната жертва на екоравновесие (българската организация за справяне, т. е. унищожава[...]
Това е Рона. Поредната жертва на екоравновесие (българската организация за справяне, т. е. унищожаване на кучешката популация). Кастрирана, ваксинирана, преживяла ужаса на кучешкия приют и изхвърлена в безпомощно състояние отново на улицата. В следствие на всички тези извършени манипулации, Рона разви тежка пневмония, а докторите не даваха почти никакви шансове за живота й. След почти едномесечно боледуване и продължително лечение, сега тя вече е едно здраво и щастливо кученце. Харесай те я, осиновете я, дайте й шанс за живот. Рона е на 5 месеца, кастрирана , ваксинирана, обезпаразитена вътрешно и външно. Средна на ръст, чисто черна с кафяви ушички. Много любвеобвилна, игрива, никога не е проявявала агресия към други животни или хора. Безпроблемно се води на повод, дори вече знае да сяда и да подава лапа. Рона чака своите най - добри стопани.
11-25-2014
от Лидия
2024 показвания

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!
Това е Бренда. Намерихме я на улицата, преди 8 месеца. Нейната история е по-различна от историята на[...]
Това е Бренда. Намерихме я на улицата, преди 8 месеца. Нейната история е по-различна от историята на повечето нещастничета. Намерихме я с три счупени крачета – двете предни лапички и едната задна. Разбира се , че в това състояние, тя не можеше да се движи. Лежеше безпомощно отстрани на пътя и странно защо сякаш никой не я забелязваше. Въпреки всичко, когато протегнахме ръце към нея, тя ни погледна с големите си черни очи и помаха с опашка. Това е най – доброто куче на света, най - любящото , най - благодарното и най – благородното. Последваха поредица от много сложни операции, само предния крак е опериран 4 пъти, за да може Бренда отново да ходи. Тя никога не се оплака, никога не скимтеше от болка. Сега е здраво и щастливо куче. Леко куца, но докторите казват, че с времето ще успее да компенсира и на този етап се движи напълно безпроблемно сама и тича като всички останали кучета. Тъй като живее в дом с други кучета и котки няма проблеми да се разбира с тях. Не е агресивна, но е малко страхлива, което е разбираемо предвид нейната тежка съдба. Няма какво повече да ви кажа за Бренда, защото думите са безсилни. Нейните очи казват всичко. Дано се намерят добри хора, които да я харесат, да я обичат и да й дадът всичко това от което има нужда.
11-25-2014
от Лидия
2464 показвания

ОСИНОВЕНИ !!!

ОСИНОВЕНИ !!!
Браво на малките момиченца от блока, които въпреки крехката си възраст, успяха да намерят домове за [...]
Браво на малките момиченца от блока, които въпреки крехката си възраст, успяха да намерят домове за тези мъничета !!!
07-30-2014
от Лидия
1714 показвания

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!

ЩАСТЛИВО ОСИНОВЕНА !!!
Здравейте! Това малко женско котенце търси своите стопани. Тя е на около месец и половина - два. Из[...]
Здравейте!
Това малко женско котенце търси своите стопани. Тя е на около месец и половина - два. Изключително гальовна и общителна, както с хора, така и с други животни. Когато влизаш вкъщи те посреща на вратата. Не е капризна на храна, всичко яде. Всеки, който иска да се запознае с Дари и да разбере дали тя е неговият домашен любимец, нека се обади !
07-22-2014
от Лидия
1780 показвания

Парис - Осиновена!!!

Парис - Осиновена!!!
Тя е на възраст между 2 и 3 месеца. Има хигиенни навици. Изключително гальовна, социална и бодра. Ня[...]
Тя е на възраст между 2 и 3 месеца. Има хигиенни навици. Изключително гальовна, социална и бодра. Няма проблеми с деца. Не е претенциозна на храна. Много игрива - може да се забавлява сама, но и с Вас не би отказала. Не се страхува от други котки....Е, малко им се перчи, но не се бие и заяжда, просто се прави на недостъпна, поне в началото. От хората не бяга. дава се да я хващат и гушкат.
Ако желаете да я осиновите обадете се!
06-26-2014
от Лидия
1610 показвания

ОСИНОВЕНА :)

ОСИНОВЕНА :)
Това е историята на едно малко кученце от с.Годеч. Толкова е малка, но на човекът, който я е оставил[...]
Това е историята на едно малко кученце от с.Годеч. Толкова е малка, но на човекът, който я е оставил край пътя не му е пукало. Намерихме на пътя. Беше сам самичка край пътя и никой не й обръщаше внимание. За малко да излезе на улицата и това може би щеше да е една от поредните тъжни статистики по българските пътища. Сърце не ни даде да я оставим там....
И добре ,че не го направихме :) До днес тя живееше в приемният си дом, където чакаше някой да й обърне внимание и да отвори сърцето си за нея. Но всеки върви по своя път, предначертан от съдбата. Ето, че от Годеч, самотна, гладна и нещастна, днес тя пое към своя нов живот със своето семейство.
Радвам се, че все още има хора, които обичат животните и за тях породата не е от значение. Защото те са най-истинските членове на нашите семейства.
08-08-2013
от Лидия
3262 показвания
Резултати 1 - 10 от 14
Classified Ads Software powered by Juloa.com