https://bezdom.info/components/com_adsmanager/images/default.gifОбяви от denitzarss
Сортиране по
Съдържание Текст Дата

коте търси отговорен стопанин

коте търси отговорен стопанин
Търся отговорен човек , който би се погрижил адекватно и отговорно за това коте. То живее в двор с о[...]
Търся отговорен човек , който би се погрижил адекватно и отговорно за това коте. То живее в двор с още 30+ котки, при условия, които не са особено добри. Всички котки там са полу-диви, не се обезпаразитяват и не се лекуват. Повечето страдат от респираторни заболявания. Котето е женско, на около 8 месеца, кастрирано. Не е диво, но не е и особено социално. Ще има нужда да се подходи към него с търпение, грижа и обич. Ще има нужда да се прегледа обстойно от доктор, да се обезпаразити адекватно.
02-11-2020
от denitza
968 показвания

Сузи и Принцеса търсят дом заедно

Сузи и Принцеса търсят дом заедно
Сузи е на 3 месеца, тя е глуха. Много нежна, деликатна и спокойно коте. Принцеса е на 8 месеца. Тя е[...]
Сузи е на 3 месеца, тя е глуха. Много нежна, деликатна и спокойно коте. Принцеса е на 8 месеца. Тя е много активна, игрива и палава. Двете момичета бяха спасени от улицата и се привързаха една към друга. Търсят дом заедно. Имат две ваксини.
11-05-2019
от denitza
372 показвания

Ема търси дом

Ема търси дом
Ема е на 1,5 години, спасена от улицата. Тя е много деликатна, нежна и ненатрапчива. Ема е и леко пл[...]
Ема е на 1,5 години, спасена от улицата. Тя е много деликатна, нежна и ненатрапчива. Ема е и леко плашлива. Има нужда от отговорен, обезопасен дом, по възможност с друго коте за другарче, тъй като е свикнала да живее с други котки. Тя има две ваксини.
Моля, хората, които биха пожелали Ема, да имат предвид, че тя ще се даде след проведена комуникация с тях относно условията, които предлагат и лична среща. Всичко това с цел гаранция, че Ема няма да бъде изхвърлена отново на улицата/село.
10-15-2019
от denitza
420 показвания

Мади търси дом

Мади търси дом
Име: Мади/Маделин Възраст: 8 месеца Кастрирана, ваксинирана, чипирана Мади е едно невероятно с[...]
Име: Мади/Маделин
Възраст: 8 месеца
Кастрирана, ваксинирана, чипирана

Мади е едно невероятно слънчево и мило куче. Живее в къща с много деца и е свикнала с тях. С други кучета, обаче е по-мнителна и има нужда от много разходки в парка сред други кучета, за да свикне с реакциите им. Мади има нужда от енергични стопани и много разходки. В къщи не прави бели. Би била идеалното куче за активно семейство.
02-13-2019
от denitza
1181 показвания

търся приемен дом

търся приемен дом
Търся приемен дом/дворче за временно отглеждане на старчето от снимките до намирането на осиновител.[...]
Търся приемен дом/дворче за временно отглеждане на старчето от снимките до намирането на осиновител. Всички разходи и храна са поети. Кучето е възрастно и няма нужда от разходки и игри, само от подслон и малко място за разтъпкване. Предлагам и скромно възнаграждение.
08-29-2016
от denitza
1460 показвания

Лео търси осиновители

Лео търси осиновители
Лео е момче, на 3 месеца. Спасен от околовръстното, той се оказа много красиво, гальовно и прекрасно[...]
Лео е момче, на 3 месеца. Спасен от околовръстното, той се оказа много красиво, гальовно и прекрасно коте. С първа ваксина, обезпаразитен, той живее в приемен дом. Дава се за осиновяване на отговорни хора. По желание той може да бъде осиновен заедно със своето приятелче - 2-месечния Сами, с когото живеят в приемния дом.
08-16-2016
от denitza
1087 показвания

Фокси загубена и взета

Фокси загубена и взета
Фокси изчезна преди около месец в Центъра, на ъгъла на Ангел Кънчев и Неофит Рилски. Знаем, че е взе[...]
Фокси изчезна преди около месец в Центъра, на ъгъла на Ангел Кънчев и Неофит Рилски. Знаем, че е взета от двойка, които са казали, че ще я публикуват във ФБ. От тогава нямаме никакви новини за нея. Молим за всякаква информация за кучето. Искаме само да знаем, че е добре.
12-11-2015
от denitza
1542 показвания

Търси се Фокси

Търси се Фокси
4-месечната Фокси беше загубена на Н.Рилски и А. Кънчев. Имаме информация, че младо семейство я е пр[...]
4-месечната Фокси беше загубена на Н.Рилски и А. Кънчев. Имаме информация, че младо семейство я е прибрало. Моля ви, свържете се с нас, за да знаем поне че Фокси е добре и също да ви кажем и няколко неща относо здравословното й състояние. Наистина е важно.
11-01-2015
от denitza
2138 показвания

Търси се специален човек за специален котарак

Търси се специален човек за специален котарак
Послушко е на 5 години е специален. Той беше бездомник, изживял много на улицата. Сега е в приемен д[...]
Послушко е на 5 години е специален. Той беше бездомник, изживял много на улицата. Сега е в приемен дом, ваксиниран, здрав и безкрайно доволен. Послушко е носител на котешкия вирус на спин. Той не е заразен за хора и не пречи на Послушко да живее добре. Послушко търси своя специален стопанин, който ще погледне отвъд предразсъдъците и ще види в него свой приятел. По е кастриран, много гальовен и игрив. Той е и много умен. Може да се каже, че е идеалният семеен котарак.
10-09-2015
от denitza
1243 показвания

Послушко търси стопани

Послушко търси стопани
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран. Послушко е от групата на специалните люби[...]
Послушко е момче на около 5 години. Кастриран, ваксиниран. Послушко е от групата на специалните любимци. Той е позитивен за котешки спин. Последното не е опасно за хора и не пречи на По да живее добре. По се разбира с кучета и може да живее с такива. Той е спокоен, улегнал, игрив и много умен. Гальовен и обичлив. Може да се каже, че По е идеалният домашен любимец. По е специален и търси своите специални стопани.
08-20-2015
от denitza
1365 показвания
Резултати 1 - 10 от 14
Classified Ads Software powered by Juloa.com