Видео, на което се вижда как двама души са завързали куче за каруца и го влачат до смърт, взриви интернет.

Това е втори подобен случай, след като преди няколко седмици ядосаният на домашния си любимец Райчо от Асеновград го уби, дърпайки го с колата си, защото песът удушил кокошка. Садистичният акт бе заснет от случаен свидетел и качен в сайт за видеоспо-деляне. Кадрите този път са от Старозагорския регион. От тях ясно личи, че са заснети от лек автомобил, който се движи зад каруцата по разбит черен път.

Безжизнено
Пред камерата на оператора се вижда как за задницата на каруцата е завързано безжизненото тяло на куче . Човекът, заснел видеото, нито слиза от автомобила да потърси сметка за садистичния акт, нито подава сигнал в полицията. Твърди в описанието на клипа, че когато песът бил завързан, е бил жив. От кадрите не става ясно дали са искали да се подсигурят, че кучето няма да тръгне в друга посока или са имали други садистични намерения.

Проверка
„От вас чуваме за подобно престъпление. Ще извършим проверка", бе коментарът на старозагорската полиция пред „Телеграф" за видеото, което вчера събра хиляди негативни коментари в сайтовете за видеоспо-деляне. Ченгетата молят всеки, който има някаква информация за случилото се, да я подаде срещу гарантирана анонимност на спешния телефон 112 или в близкото районно управление на полицията. „Изроди!!! Няма ли кой да сигнализира съответните органи?", „Как не ги е срам. Как не ги е жал за клетата животинка. Нима и тя не носи душа?", са само част от мненията на потребителите в интернет. Сред коментарите има и такива, които не смятат стореното от каруцарите за садистично. „Какво толкова, забавляват се хората?", пита мъж, кръстил себе си Джентълмен.

Линк към видеото: www.btvnews.bg
Снимка - в-к "Труд"

Well already everyone be familiar with that generic levitra for sale detected with ease in the Internet. In special on our website it is full of it. But you forget and constantly you ask.